
به گزارش مشرق، بسياري از خريداران امروز روزنامه ها امروز پس از مراجعه به دکه هاي روزنامه فروشي با ابراز تعجب از عنوان نشدن خبر نامه مهم رهبر انقلاب در روزنامه رسمي دولت، از خريد اين روزنامه خودداري کردند.
روزنامه دولتي ايران که تحت سرپرستي يکي از دلبستگان جريان انحرافي اصولگرايي در دولت منتشر مي شود، در حالي زير چاپ رفت که نه تنها از عنوان کردن نامه مهم رهبر معظم انقلاب اسلامي، حضرت آيت الله خامنه اي به حيدر مصلحي، وزير اطلاعات، خودداري نموده، بلکه صفحه نخست خود را با عکس بزرگي از محمود احمدي نژاد، رئيس جمهور مزين کرده و عکس هاي کوچکتر خود را نيز به "بازي پرسپوليس و بنيادکار"، "نان سنگک"، "ساختمان بانک مرکزي" و "افسانه بايگان" اختصاص داده است.
عناوين صفحه اول شماره امروز روزنامه ايران عبارتند از: رئيس جمهور در جمع يارانه نقدي نان به 5هزار تومان رسيد؛ حذف صفرهاي پول ملي 2 سال زمان مي برد؛ تاريخ انقلاب اسلامي را دقيق و صحيح بنويسيد؛ تخريب 42 حسينيه و مسجد در بحرين؛ پرسپوليس از صعود نا اميد شد؛ 50 کشته در درگيري انتخاباتي نيجريه؛ 17 استان يمن به دست انقلابيون افتاده است.
تيتر خبر نامه مهم مقام معظم رهبري به وزير اطلاعات، تنها به عنوان سوتيتر چهارم آن هم در ذيل اخبار مربوط به ديدار مسؤولان و محققان مرکز اسناد انقلاب اسلامي با ايشان، ذکر شده و متن آن، در خبر نيمتاي پايين صفحه نخست، بصورت يک سوتيتر با باکس جداگانه در وسط متن خبر اين ديدار و با فونتي ريزتر از تيتر اين خبر، درج شده است.
اين در حالي است که اين روزنامه، طي هفته گذشته نيز طي چند روز متوالي، بسياري از عناوين و تصاوير صفحه نخست خود را به اسفنديار رحيم مشايي اختصاص داده بود.