کد خبر 41087
تاریخ انتشار: ۳۱ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۱:۰۹

يارانه نقدي مرحله سوم 70 ميليون ايراني به طور همزمان از ساعت 24 امشب به حساب سرپرستان خانوار واريز مي شود.

به گزارش مشرق به نقل از مهر، بر اساس اعلام مسئولان، يارانه نقدي مرحله سوم بامداد فردا پنج شنبه اول ارديبهشت ماه قابل برداشت خواهد شد، اين در حالي است که از اين پس واريز يارانه هاي نقدي به صورت ماهيانه خواهد بود.

در اين مرحله يارانه نقدي نوزاداني که در 6 ماهه اخير به دنيا آمده اند، نيز واريز شده است. البته بهروز مرادي مديرعامل سازمان هدفمندي يارانه گفته است که اين موضوع تا 17 فروردين ماه اعمال شده است.

مبلغ يارانه نقدي واريزي براي هر ايراني معادل 44 هزار و 500 تومان است که 4 هزار تومان آن مربوط به يارانه نان است. پيش از اين دولت مرحله اول و دوم يارانه نقدي را به صورت دو ماهه واريز کرده بود.

البته شهروندان امروز چهارشنبه با مراجعه به سايت رفاهي مي توانند از مبلغ واريزي يارانه نقدي مرحله سوم اطمينان حاصل کنند.

براساس قانون هدفمندکردن يارانه‌ها، 50 درصد از درآمد حاصل از اصلاح قيمت حاملهاي انرژي به مردم ، 30 درصد به توليدکنندگان و 20 درصد به دولت به منظور جبران آثار آن بر اعتبارات هزينه اي و تملک دارايي هاي سرمايه اي اختصاص مي‌يابد.

محمدرضا فرزين سخنگوي کارگروه تحول اقتصادي دولت گفته است که در فاز اول هدفمندي يارانه ها 60 ميليون و 500 هزار نفر يارانه نقدي دريافت کردند که اين تعداد در مرحله سوم به حدود 70 ميليون نفر افزايش يافته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس