کد خبر 409945
تاریخ انتشار: ۷ اردیبهشت ۱۳۹۴ - ۱۰:۲۵

عضو شورای فقهی بانک مرکزی گفت: شورای فقهی بانک مرکزی، روش محاسبه نرخ سود بانکی را به بانک مرکزی پیشنهاد کرده و در این روش رقمی اعلام نشده و تنها شامل روش کار است.

 به گزارش مشرق، سید عباس موسویان در پاسخ به این سئوال که آیا شورای فقهی بانک مرکزی پیشنهادی درباره نرخ سود بانکی به بانک مرکزی برای تدوین گزارش نهایی به شورای پول و اعتبار که قرار است روز سه شنبه در جلسه شورا مطرح شود، ارائه کرده است؟ گفت: شورای فقهی بانک مرکزی فقط روش کار و نحوه محاسبه نرخ سود را به بانک مرکزی پیشنهاد کرده است و هیچ رقمی را به عنوان نرخ سود پیشنهادی اعلام نکرده است.

عضو شورای فقهی بانک مرکزی افزود: در تمام دنیا بر اساس محاسبات انجام شده متوسط نرخ ارزش افزوده بنگاه ها بین ۳ تا ۶ درصد بالای نرخ تورم است. حداکثر نرخی که از یک گیرنده تسهیلات در یک اقتصاد واقعی می توان انتظار داشت و به عنوان سود واقعی  مطرح است، نرخ تورم به علاوه ۳ الی ۶ درصد در تسهیلات است.

این کارشناس ارشد بانکی اضافه کرد: همچنین ۲ الی ۲.۵ درصد هم به عنوان حاشیه سود و هزینه جاری و عملیاتی در نظر گرفته می شود؛ دراین حالت بانک در حد تورم به علاوه ۲ الی ۳ درصد می تواند به سپرده گذار سود بپردازد که این قابل دفاع است.

قرار است جلسه شورای پول و اعتبار فردا سه شنبه در بانک مرکزی برگزار شود تا بررسی های نهایی در مورد نرخ سود بانکی صورت گیرد و نرخ های جدید با توجه به کاهش نرخ تورم تصویب شود. همچنین قرار است بانک مرکزی بسته پیشنهادی خود را در این زمینه به شورا ببرد.

منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۲:۴۶ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۷
    0 0
    عرف دنیا؟ پس بانکداری اسلامی چی آقایون فقها؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس