به گزارش گروه بين الملل مشرق، اين جريان انحرافي پس از اوج گيري اعتراضات به دعوت از ملک عبدالله دوم، شاه اردن توسط اسفنديار رحيم مشايي، مشاور ويژه محمود احمدي نژاد در امور خاورميانه، اقدام به توجيه اين سفر بر اساس تحليل هاي خاص خود کردند. از جمله اين تحليل ها، اين بود که خاندان سلطنتي اردن، از سادات بني هاشم هستند و نسب آنها به امام حسن مجتبي عليه السلام مي رسد.
اين در حالي است که که برخلاف ادعاي اعضاي اين خاندان سلطنتي که خود را هاشمي و از نسل پيامبر(ص) مي دانند، اين خاندان به هيچ عنوان به پيامبر(ص) منتسب نبوده و سيادت آنها جعلي است.
براي اين امر نيز شواهدي وجود دارد که عبارتند از:
1 – در شجره نامه اي که در سايت خاندان سلطنتي اردن درج شده است، نسب اين خاندان به حضرت امام حسن(ع) رسيده است که اين انتساب نيز از جانب يکي از فرزندان امام حسن مجتبي(ع) موسوم به عبدالله بن حسن مثني انجام گرفته است. عبدالله بن حسن مثني، از ساداتي است که به ناحق براي يکي از فرزندان خود به نام محمد، ادعاي مهدويت نمود و او را به عنوان «محمد بن عبدالله» و «مهدي موعود» معرفي کرد و باعث گمراهي جمع بسياري شد؛ بنابراين انتساب شجره نامه به او که اعمالش مورد تأييد اهل بيت(ع) نبوده است نيز چندان قابل اعتماد نيست.
يکي از محققان آمريکايي که مورخ و استاد دانشگاه ماساچوست آمريکاست، در کتاب خود با عنوان «ملک عبدالله، بريتانيا و ساخت اردن» نکات مهمي را درباره ملک عبدالله و کشور اردن بيان کرده است.
جلد کتاب ملک عبدالله،بريتانيا و ساخت اردن
خانم "مري کريستينا ويلسون" مؤلف کتاب «ملک عبدالله، بريتانيا و ساخت اردن» با استفاده از اطلاعات فاش شده از بايگاني وزارت کشور و امور کشورهاي مشترک المنافع بريتانيا، انتساب ملک عبدالله و خاندان او را به اهل بيت(ع) و رسول اکرم(ص) رد مي کند. در ابتداي اين کتاب، خانم ويلسون بيان مي کند که در شهر مکه، تبارشناسي و نسب شناسي از اهميت والايي برخوردار است و به دليل اينکه خاندان هاي بزرگ مکه عمدتاً خالص و دست نخورده باقي مانده اند، رديابي تبارها و نسب ها در اين شهر مقدس آسان است و نادرستي شجره نامه هاي جعلي به سهولت برملا مي شود. طبق گفته هاي ويلسون، خاندان "شريف" که از خاندان هاي قديمي مکه محسوب مي شوند، بوضوح داراي شجره نامه جعلي هستند و بدروغ خود را به خاندان پيامبر(ص) منتسب مي دانند. علاوه بر خانم ويلسون، تعداد زيادي از محققان غربي نيز همين نظر را دارند. بخش هايي از کتاب «ملک عبدالله، بريتانيا و ساخت اردن» را که به بررسي جعل شجره نامه توسط خاندان شريف حسين پرداخته است، ملاحظه کنيد:
اما علاوه بر جعلي بودن نسب اين خاندان از سوي پدري، شاه کنوني اردن از يک مادر انگليسي يهودي الاصل به نام "آنتوانيت گاردنر" زاده شده و بنا بر آيين يهود، او هم يهودي است اما بر خلاف قانون اساسي اردن که شاه بايد از پدر و مادر مسلمان زاده شده باشد، ملک عبدالله دوم که خود، يک يهودي است قدرت را در اين کشور به دست دارد.
بررسي شجره نامه مادري عبدالله دوم، شاه کنوني اردن، ما را به حقايق جالب توجهي رهنمون ميسازد از جمله اينکه بر اساس مدارک و شواهد موجود، مادر ملک عبدالله دوم، شاهزاده "آنتونيت آوريل گاردنر" انگليسيالاصل و يهودي است که در اردن به نام عربي "مونا الحسين" شهرت يافته است. وي که در 25 آوريل 1941 ميلادي ديده به جهان گشوده است، همسر دوم شاه پيشين اردن يعني ملک "حسين بن طلال" است. نام "مونا الحسين" را ملک حسين، پس از ازدواج براي آنتونيت برگزيد تا با استفاده از اين ترفند، در افکار عمومي مسلمانان و اعراب، به آنتونيت، نوعي هويت عربي ـ اسلامي ببخشد.
آنتونيت آوريل گاردنر، دختر يک افسر انگليسي به نام "والتر پرسي گاردنر" بود که به همراه هيئت نظامي انگليسي براي آموزش نظاميان اردني به اين کشور سفر کرده و پس از پايان دوره آموزشي به درخواست سفارت انگليس در اردن در اين کشور باقي ماند تا راهکاري براي پايان دادن به بحران خشکي منابع آبي اردن که در آن زمان دولت وقت از آن رنج ميبرد، ارائه کنند.
کلنل والتر پرسي گاردنر، پدر يهودي آنتوانيت آوريل گاردنر
براي نخستين بار، شاه سابق اردن، دختر والتر را بر سر يکي از صحنههاي فيلمبرداري از فيلم سينمايي "لورنس عربستان" ديد. او به برخي از نيروهاي نظامي اين کشور اجازه داده بود به عنوان سياهي لشگر در اين فيلم بازي کنند لذا در آن زمان، خود بر سر يکي از صحنههاي فيلمبرداري حاضر شد تا از نزديک، نحوه ساخت آن را مشاهده کند. پس از آن ديدار بود که شاه سابق اردن که از شاهزاده "دينا" جدا شده بود، شيفته آنتوانيت گاردنر شد و با وي از دواج کرد.
ملک حسين اردني در کنار آنتوانيت گاردنر انگليسي
آنتوانيت در طول دوره ازدواجش با شاه سابق اردن، به اين علت که مسلمان نبود و هيچگاه نخواست و نتوانست از آيين يهوديت به اسلام درآيد، ملکه ناميده نشد؛ اما با اينکه يکي از شرايط در دست گرفتن منصب پادشاهي در اردن، زاده شدن از پدر و مادري مسلمان است، برخلاف قانون اساسي اردن، پسرش "عبد الله دوم" پس از پدر، با عزل "حسن بن طلال"، عموي خود که ولي عهد پدرش بود، قدرت را در اين کشور به دست گرفت زيرا صهيونيست ها و انگليسي ها از ديدگاه مثبت حسن، نسبت به مسلمانان و شيعيان اطلاع داشتند و مي ترسيدند که در صورت روي کار آمدن وي، منطقه از چنگال آنان خارج شود.
آنتوانيت چهار فرزند از ملک حسين به دنيا آورد: ملک عبد الله در سال 1962 ميلادي، شاهزاده فيصل در سال 1963 ميلادي و دو خواهر دوقلو به نام هاي شاهزاده عائشة در سال 1968 ميلادي و شاهزاده زين در سال 1968 ميلادي.
جالب اينکه عبدالله دوم، هشت ماه پس از ازدواج ملک حسين و آنتوانت متولد شد که اين گمان را در برخي ناظران به وجود آورده است که احتمالاً ملک حسين يک ماه پيش از ازدواج رسمي، با آنتوانت در ارتباط بوده و يا او را به عقد پنهاني خود درآورده بوده است و يا اينکه عبدالله دوم، نوزاد نارسي بوده که يک ماه زودتر متولد شده است.
عبدالله دوم در کنار مادر انگليسي و پدرش، ملک حسين بن طلال
آنتوانيت گاردنر انگليسي پس از اجراي نقش خود در تأمين جانشين براي خاندان سلطنتي اردن، در 21 دسامبر 1971 ميلادي از پادشاه سابق اردن جدا شد اما به وي اجازه داده شد، که عنوان و لقب سلطنتي خود را حفظ کند.
پدر آنتوانيت گاردنر، والتر پرسي گاردنر، از يهوديان اهالي شهر "نورفولک" انگليس بود که در سال 1938 ميلادي با "دوريس اسوتون" متوفاي سال 1994 ميلادي ازدواج کرد و دختر آنها، آنتوانيت گاردنر در سال 1961 ميلادي به دنيا آمد.
والتر گاردنر، پدربزرگ انگليسي عبدالله دوم، شاه اردن، دو سال پيش درگذشت و يک خاخام اسرائيلي موظف شد تا ضمن اقامه مراسم خاکسپاري، او را در مقبره خاندان سلطنتي اردن در عَمان دفن کند. ملک عبدالله نيز با نيمهکاره رها کردن سفرش به کشورهاي حوزه خليج فارس، به عَمان بازگشت تا در مراسم خاکسپاري پدربزرگش "والتر پرسي گاردنر" حضور يابد.
عبدالله دوم بويژه پس از جدايي مادرش از شاه سابق اردن، در دامان پدربزرگش تربيت يافته و بزرگ شده بود و به او علاقه عجيبي داشت.
شاه کنوني اردن سفر خود به کشورهاي عرب حوزه خليج فارس را با شرکت در جشن چهلمين سالگرد استقلال پادشاهي عُمان آغاز کرد و قرار بود، پس از سفر به مسقط، عازم بحرين شود تا در نشست گفتگوي منامه درباره امنيت منطقهاي سخنراني کند اما دفتر دربار سلطنتي اردن اعلام کرد، مراسم تشيع جنازه ويژه والتر گاردنر، آخر هفته برگزار ميشود. والتر يا همان پدربزرگ شاه کنوني اردن، از آنجا که از دوستان نزديک "گالوپ پاشا" بود ترجيح داده بود سالهاي آخر زندگي خود را در شهر عَمان، پايتخت اردن و در کنار دختر مطلقهاش يعني مادر ملک عبدالله سپري کند.
در پي انتشار خبر مرگ پدربزرگ شاه اردن، يک پايگاه اطلاع رساني معروف عربستاني با انتشار گزارشي تأکيد کرد، "از آنجا که ملک عبدالله از مادر يهودي زاده شده، طبق آيين يهود، خود او نيز فردي يهودي تلقي مي شود."
عبدالله دوم در کنار مادر يهودي تبار خود
دقايقي پس از انتشار اين گزارش در پايگاه خبري "عرب تايمز" و ذکر نام منبع گزارش، اين پايگاه اطلاع رساني که گفته ميشود زير نظر امير "عزوزي" پسر شاه سعودي اداره مي شود، بسرعت اين گزارش را حذف کرد اما شبکه ماهوارهاي "ام.بي.سي" که برنامه مستند "50 سال نزاع" را تهيه کرده است، در بخشي از اين برنامه مستند خود اعترافاتي از پادشاه سابق اردن، پخش کرد که طي آن، ملک حسين تأکيد ميکند دو روز پيش از جنگ اکتبر اعراب و اسرائيل، شخصاً به تلآويو سفر کرده تا به صهيونيستها اطلاع دهد که مصريها و سوريها قصد حمله به رژيم صهيونيستي را دارند.
به هر روي، پافشاري آنتوانيت بر ماندن بر آيين يهوديت، پادشاه سابق اردن را واداشت تا در سال 1971 ميلادي از شاه سابق اين کشور جدا شود.
ملک حسين پس از آن با "عليا طوقان" فلسطيني ازدواج کرد و به وي لقب ملکه داد که وي اکنون مادر شاهزاده علي است. علي در عمليات مشکوک سقوط يک بالگرد، جان خود را از دست داد.
با توجه به عدم مجوز قانون اساسي اردن براي پادشاهي يک يهودي زاده، بايد پس از ملک حسين، "علي" پسر عليا طوقان، بر تخت پادشاهي اردن مينشست اما منابع اردني گفتند به دليل اينکه شاهزاده علي در آن زمان مواد مخدر مصرف ميکرد و معتاد به مصرف اين مواد بود، از سوي مادرش از قدرت دور شد اما با اين حال، عليا قصد داشت به جاي علي، پسر ديگرش حمزه را جايگزين وي کند که در ميانه اين راه، در توطئهها و دسيسههاي والتر پرسي گاردنر انگليسي و دخترش آنتوانيت گرفتار آمد و گاردنرها موفق شدند با کمک "سميح البطيخي" وزير اطلاعات سوريالاصل وقت اردن و همسر انگليسياش، با نفوذ در پادشاه اردن اين گونه به وي القا کنند که چون شاهزاده حمزه هنوز به سن قانوني نرسيده و کودکي بيش نيست، نبايد او را به جانشيني خود انتخاب کند بلکه بايد موقتاً عبدالله را جانشين خود کند و عبدالله در برابر پدر قسم ياد کند که پس از رسيدن حمزه به سن قانوني قدرت را به او بسپارد.
در ابتدا عبدالله به وعده خود عمل و حمزه را جانشين خود اعلام کرد اما چند ماه بعد، اين تصميم را لغو و پسر خود از همسرش رانيا را ولي عهد خود اعلام کرد و جالب اينکه رانيا، همسر عبدالله دوم نيز شخصي دو رگه با اصالت انگليسي است.
گفته ميشود تا زماني که ملک حسين در قيد حيات بود، وي والتر گاردنر را از ورود و سفر به اردن ممنوع کرده بود و وي پس از مرگ ملک حسين بود که به خود اجازه داده بود به اين کشور سفر و در آن اقامت کند.
همچنين شاهزاده حسن بن طلال، پسر ديگر شاه سابق اردن در اعتراض به خاکسپاري والتر گاردنر در مقبره سلطنتي از حضور خود و خانوادهاش در اين مراسم امتناع کرد. رهبران اخوان المسلمين اردن نيز گرفتن مراسم سوگواري براي والتر را به علت يهودي بودن وي، منع کردند و اجازه ندادند او در گورستان سلطنتي مسلمانان دفن شود زيرا بر آيين يهود درگذشته و تنها مجاز است در مزرعه شخصي خود در غرب پايتخت اين کشور دفن شود.
والتر گاردنر پس از پنج سال بيهوشي و در کما بودن و صرف هزينه هنگفت روزانه 30 هزار دينار اردني، سرانجام دو سال پيش در سپيده دم يک روز زمستاني در سن 95 سالگي مُرد.
آنتوانت گاردنر انگليسي که در قيد حيات است همچنان پيگير اجراي سياست هاي انگليس و رژيم صهيونيستي است و بر تصميم گيري هاي پسرش تأثير زيادي دارد.
در زير، تصاويري از مادر يهودي انگليسي عبدالله دوم از نظر مي گذرد:
آنتوانيت آوريل گاردنر پيش از ازدواج
آنتوانيت گاردنر و محافظ انگليسي وي
عروسي ملک حسين و آنتوانيت
آنتوانيت گاردنر انگليسي ايستاده در ميان دو پسر خود، فيصل و عبدالله دوم
عائشه و زين، خواهران دوقلوي عبدالله دوم، در آغوش آنتوانيت و ملک حسين
عکس ويژه خاندان سلطنتي با حضور عائشه و زين، دختران دوقلوي ملک حسين بن طلال
ملک حسين، سگ ملک حسين، عبدالله دوم و فيصل در آغوش مادر يهودي خود
آنتوانيت با گردنبند مقدس ايکس مانند فرقه يهودي کابالا
همسر دوم ملک حسين که پس از طلاق، بيوه مانده است