کد خبر 40619
تاریخ انتشار: ۲۹ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۲:۳۰

در اولين جلسه از سلسه نشست هاي شکوه بيداري که به همت بسيج دانشجويي دانشکده فني و مهندسي دانشگاه آزاد تهران شمال برگزار شد.

به گزارش مشرق به نقل از دانشجو، صفارهرندي که در اين همايش به ايراد سخن مي پرداخت؛ در ميانه راه، اين جلسه توسط عده اي به جنجال آفريني و حاشيه سازي کشيده شد.

حاشيه سازي و جنجال توسط دانشجوياني با دستبندهاي سبز

تعدادي از اين دانشجويان حاشيه ساز که دستبندهاي سبز بر دست داشته و در رديف ابتدايي سالن نشسته بودند بعد از سخنان صفارهرندي پيرامون موضوع جلسه، خواستار جوابگويي وي درباره برخي موضوعات حاشيه برانگيز مثل جلوگيري از اعتراضات خياباني در زمان ايام انتخابات، دستگيري کروبي و موسوي و برخي مسائل چالش برانگيز شدند.

هله هله و شادي در روز شهادت حضرت زهرا (س)

اين عده معترض و حاشيه ساز پس از مطرح کردن سوالات خود که با صداي بلند و در حالي که مشغول برهم زدن جلسه بودند با کف و سوت جلسه را به جنجال کشاندند و بدون توجه به تذکر ديگران تا پايان جلسه اين حرکت ناشايست را ادامه دادند.

صفار و پاسخ به پرسش ها

صفار هرندي در واکنش به اين حرکات ضمن دعوت همه براي ايجاد آرامش، با همکاري مسئولان دانشگاه درخواست کرد در ادامه جلسه پرسش و پاسخ برگزار شود.

در ادامه اين جلسه پرسش و پاسخ، سه تن از معترضين همچنان با صداي بلند و طرح سوال هايي قصد برهم زدن جلسه را داشتند.

صفار در پاسخ به سوالاتي مثل اينکه چرا افرادي مثل کروبي و موسوي تغيير روش دادند و يا در مورد سوالي پيرامون دولت با آرامش پاسخ داد و گفت: در مورد احمدي نژاد و خاتمي و نحوه برخورد و ارتبط اين دو با دولت آمريکا گفت که خاتمي به حمايت از آمريکا مي پرداخت و ابراهم ليکون را شهيد مي دانست اما احمدي نژاد با شجاعت به انتقاد از آمريکا پرداخت.

وي ادامه داد: درباره موسوي و کروبي بايد گفت که اين دو زماني جزء اين انقلاب بوده اند اما راه را در ادامه اشتباه رفته و باعث شادي منافقان و آمريکا گشته اند.

صفارهرندي درباره حسين شريعتمداري هم اظهار داشت: خيلي ها که براي شريعتمداري حرف مي سازند بدانند که وي در قبل از انقلاب به حبس ابد محکوم شده و بيشترين شکنجه ها را تحمل کرده است.

وزير سابق ارشاد در ادامه به سازوکار تجمعات اعتراضي در بعد از انتخابات اشاره داشت و گفت: افرادي مثل موسوي که حال بعد از انتخابات خواستار تجمعات اعتراضي شده بودند خودشان قانون ضد اعتراضي را تصويب نموده اند ولي پس از فتنه و در راستاي جنجال آفريني گونه اي ديگر برخورد کرده و قانون را زير پا گذاشتند.

وي درمورد برخي مسائل ديگر مانند قانون مهاجراني براي ضربه زدن به نظام و رهبري و همچنين قيام مردم سوريه و برخي موضوعات ديگر نيز پاسخ هاي کوتاهي را به دانشجويان ارائه داد.

در پايان همچنين تعيين شد که سلسله نشست هاي ديگر دانشگاه آزاد هم به همين روال برگزار شود اما کاش برخي حرمت ها حفظ شده و برخي ناملايمات، بي حرمتي ها و حاشيه سازي ها ايجاد نشود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس