مشمولان مجري طرح‌هاي پژوهشي از کسر خدمت برخوردار مي‌شوند.

به گزارش گروه دفاع و امنيت مشرق به نقل از ايسنا، سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام کرد: مشمولان مجري طرح‌هاي پژوهشي از کسر خدمت برخوردار مي‌شوند.

اداره اجتماعي سازمان وظيفه عمومي ناجا اعلام کرد: دفتر تحقيقات کاربردي سازمان، جلسه‌اي با هدف بررسي طرحي‌هاي پژوهشي پيشنهادي و اقدامات و فعاليت‌هاي علمي ـ مطالعاتي در25 اسفندماه سال 89 برگزار کرد.

در اين جلسه طرح پژوهشي طراحي مدل و ارزيابي کيفيت خدمات سازمان وظيفه عمومي ناجا به تصويب رسيد.

همچنين اجراي طرح‌هاي پژوهشي بررسي نقش و کارکرد سرباز در جنگ‌هاي پسامدرن با نگاه به آراي پل ويريليو، نقش فن‌آوري اطلاعات در رسيدگي به امور مشمولان و تکريم ارباب رجوع و همچنين طرح پژوهشي حمايت کيفري از حقوق سازمان وظيفه عمومي در صدور کارت‌هاي معافيت و پايان خدمت دوره ضرورت به تصويب رسيد.

بر اساس اين گزارش مجريان اين طرح در راستاي ارايه اين طرحها به ترتيب طرح اول از 12 ماه و طرحهاي بعدي از 6 ماه کسر خدمت برخوردار مي‌شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس