کد خبر 380532
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۱

وزیر آموزش و پرورش گفت: سیاست امروز آموزش و پرورش ایران این است که هیچ دانش‌آموز افغانستانی از مدرسه بیرون نماند.

به گزارش مشرق، علی‌اصغر فانی، وزیر آموزش و پرورش در خصوص تحصیل دانش‌آموزان افغانستانی در مدارس ایران اظهار داشت:‌ در حال حاضر بیش از 330 هزار دانش‌آموز افغانستانی در مدارس ایران تحصیل می‌کنند و ما به ازای هر دانش‌آموز به طور میانگین، به جز تجهیزات و فضا، یک میلیون و 850 هزار تومان هزینه می‌کنیم.

وی ادامه داد: بخشی از این دانش‌آموزان در مدارس ایرانی به صورت رایگان ثبت‌نام می‌شوند و تعداد دیگری نیز با یک ضوابطی، کمک‌هزینه پرداخت می‌کنند؛ کما اینکه از دانش‌آموزان ایرانی نیز کمک‌هزینه دریافت می‌شود.

فانی اضافه کرد: کمکی که از دانش‌آموزان افغانستانی دریافت می‌شود، به طور اقساطی است که رقمی بین 200 هزار تومان تا کمتر از 400 هزار تومان در دوره‌های مختلف تحصیلی است و این میزان در مقایسه با آن میانگین یک میلیون و 850 هزار تومان، رقم ناچیزی است؛ یعنی یک نهم آن رقم است.

وی تصریح کرد: سیاست امروز آموزش و پرورش این است که هیچ دانش‌آموز افغانستانی از مدرسه بیرون نماند و تلاش ما این است که دانش‌آموزان افغانستانی بتوانند در مدارس ما آموزش ببینند و با توانمندی بیشتری به کشور خودشان برگردند.

وزیر آموزش و پرورش در خصوص ماجرای تنبیه بدنی یک معلم در یک مدرسه افغانی گفت: آنطوری که این موضوع منعکس شده است، نیست، مدیرکل بازرسی وزارت آموزش و پرورش را فرستادم تا از نزدیک، این موضوع را بررسی کنند.

وی توضیح داد: برای اینکه دانش‌آموز درس بخواند، معلم تهدیداتی را انجام داده است، اما آن چیزی که در رسانه‌ها منعکس شد، آنگونه نبوده است.

فانی تأکید کرد: اگر با موردی از تخلفات معلمان مواجه شویم، یقیناً برخورد خواهیم کرد و هیچ شکی نکنید.

منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 12
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 6
  • albert ۱۳:۱۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
    0 0
    نیازی به گفتن نبود! پارسال که رفتم مشهد نصف شهر افغانی بربری بودن!
  • كاربر مهمان ۱۳:۴۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
    0 0
    ايران داره كم كم افغانستان ميشه
  • ۱۴:۴۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
    0 0
    خدا میدونه بعضی از ما ایرانی ها که ادعامون گوش فلک رو کر کرده با بعضی کارهای نسنجیده قوم همسایمون که آسیب دیده هم هست به جای تبدیل به دوست صمیمی داریم تبدیل میکنیم به دشمن خونی آیه قرآن داریم که وَتِلْكَ الأيَّامُ نُدَاوِلُهَا بَيْنَ النَّاسِ شاید روزی برسه ما به کمک و همدردی همسایمون نیاز پیدا کنیم
  • ۱۴:۴۹ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
    0 0
    مهم اینه که تومدرسه های ما تربیت دینی شیعه پیدا کنند،و وقتی برگشتند کشورشان در دام داعش گرفتار نشوند. این خیلی مهمه!!!!
  • سلمان ۱۴:۵۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
    0 0
    آلبرت خان خدایی نکرده برای زیارت که نرفته بودی مشهد چون تا اونجایی که از پیامهای سابقت یادمه کفر و الحاد ازشون می بارید
  • رومينا ۱۸:۴۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
    0 0
    از دولت محترم خواهشمنديم هرجه زودتر افغانيها رو از ايران اخراج بكنن
  • کاپیتان ۲۲:۱۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۶
    0 0
    قربون شکل ماه نشستت!!! یه مهد کودک عادی دولتی تو تهران پیدا نکردیم که کمتر از 600 تومن بگیره تازه الان داداش من مدرسه است دبیرستان غیر انتفاعی 5 میلیون دولتی ها هم 2تومن رو دیگه کم کمش میگرن تازه اگه مدرسه سطحش بالا باشه که قیمت میره بالا7 تومن شما مثل اینکه ایران نبودی ها؟؟؟؟
  • عباس م 61 ۰۰:۳۸ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
    0 0
    برادرای ارزشی نژادپرست هم هستید که.
  • محمد ۰۰:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
    0 0
    جوش نزن وزیرمحترم اونا نگران نیستن میدونن حالا حالاهامهمان مایند
  • ۰۷:۱۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
    0 0
    وراحت تجاوز کنند و آدم بکشند اینجا برایشان امن ترین جای دنیاست
  • سلمان ۱۱:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۷
    0 0
    این آلبرت کی ارزشی بوده کامنتای سابقشو نخوندی عباس آقا
  • لبخند ۲۲:۳۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۲۸
    0 0
    بالاخره قوی درد کشیده اند و چه بسا فرزندان بسیاری از این قوم در همین خاک بدنیا آمده اند. بعضی ها هم طلب پول و مال می کنند از اینها ، که واقعا ندارند . البته این همه خوبی که می شود با بی برنامگی و بعضی کارهای نسنجیده ، آخر دست تبدیل به نفرت و دشمنی می شود. تقریبا شده ایم مثل گاو نه من شیرده . کاش حالا که کمکشان می کنیم، حالا که دیگر عضوی از هموطنانمان شده اند، می شد کمی نگاه مردم را نیز تغییر داد تا این ها هم در ایران احساس خاری نکند و باعث ایجاد کینه نشود. آنوقت چه بسا که شاید روزی باز افغانستان که روزی هرات و سمرقندش در تاریخ و ادبیات ما جای داشت باز به مام میهن باز گردد . مطمئن باشید افغانستان هم مثل تمام بلاد دیگر به اندازه کافی نعمات دارد و کشور فقیری نیست ولی شاید هنوز معادنی که خداوند در دل این کوهها گذاشته است به کشف بشر در نیامده . مثل عربستان در 50 سال پیش .

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس