کد خبر 378074
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۳ - ۲۳:۳۹

با حضور سه تیم در گروه که سابقه حضور در نیمه نهایی را دارند، شاید گروه B به یکی از رقابتی ترین گروه های جام ملت های آسیا تبدیل شود.

به گزارش مشرق، سه تیم از از چهار تیم این گروه، یعنی ازبکستان، عربستان و چین سابقه حضور در نیمه نهایی رقابت های جام ملت های آسیا را دارند و تنها کره شمالی است که در این بین نتوانسته افتخار قابل توجهی را کسب کند. در میان این چهار تیم نیز عربستان سعودی تنها تیمی است که سابقه قهرمانی را دارند، در حالی که چین تا کنون دو بار به نیمه نهایی رسیده است و ازبکستان نیز اولین نیمه نهایی خود را در دوره قبل در سال 2011 تجربه کرد.

بررسی گروه دوم جام ملت های آسیا

شانس های صعود

ازبکستان

هرچند ازبکستان در جایگاه 74 ام فیفا قرار دارد، اما همچنان اصلی ترین شانس صعود به عنوان سرگروه را دارد. عنوان چهارمی، بهترین عملکرد ازبکستان در جام ملت های آسیا بوده است؛ آن ها هم اکنون نیز تحت هدایت میریالول کوسیموف کیفیت بالای خود را نشان داده اند و می توانند یکی از مدعیان جامِ 2015 باشند. ازبکستان روندی رو به رشد را در فوتبال خود دیده است. آن ها در سال های 1996 و 2000 در مرحله گروهی حذف شدند، در سال های 2004 و 2007 در مرحله یک چهارم نهایی حذف شدند و البته در سال 2011 موفق به صعود به نیمه نهایی شدند، هرچند در آن مرحله در برابر استرالیا با شش گل در هم کوبیده شدند. اما شرایط از آن زمان بسیار فرق کرده است و ازبک ها از چهار بازی دوستانه خود در دسامبر، تنها در یک بازی در برابر عراق متوقف شده اند و در سایر بازی ها پیروز بوده اند. ازبکستان همچنین از حضور کاپیتان با تجربه خود جباروف و  تیمور کاپادزه نیز استفاده خواهد کرد. کسانی که که تا کنون 220بازی را برای ازبکستان انجام داده اند  و چهارمین جام ملت های خود را تجربه می کنند.

عربستان سعودی

هرچند عربستان یکی از شانس های صعود از گروه تلقی می شود، اما رنک آن ها از چین، دیگر تیم این گروه کمتر است. شاگردان کوزمین الارویو در رقابت های جام خلیج فارس، عملکرد مناسبی را داشتند و تنها در بازی پایانی با نتیجه 2-1 در برابر قطر شکست خوردند. قهرمان سه دوره آسیا که البته سال 1996 به بعد قهرمان نشده است، اما در دوره قبلی عملکرد چندان مناسبی را نداشته است و علی رغم صعود به فینال در سال 2007، در دوره قبلی  با سه شکست و به عنوان قعر نشین از دور رقابت ها حذف شدند.

دو تیم دیگر

چین

چین که هم اکنون در رده 97 ام رنکینگ فیفا قرار دارد، درحالی راهی این رقابت ها می شود که سال جدید را با مربی فرانسوی خود یعنی آلاین پرین با نه بازی بدون شکست پشت سر گذاشته است. در این دوره اما انتظاری از نائب قهرمان سال 2004 نمی رود. آن ها در دو دوره قبلی کار خود را با یک پیروزی، یک شکست و یک تساوی به پایان رسانده اند و از گروه خود صعود نکرده اند. یکی از مشکلات چین اما مشکلات آمادگی آن هاست. آخرین رقابتی که چین در آن حضور یافته است، جام قهرمانی شرق آسیا در جولای 2013 بوده است.

کره شمالی

کره شمالی، 25 امین تیم برتر آسیا طبق رنکینگ فیفا که البته اصلاً انتظار صعود از آن ها نمی رود. هرچند مردانِ یونگ جون سو در رقابت های شرق آسیا بدون شکست بوده اند و عزم خود برای صعود را جذب کرده اند، اما انتظار نمی رود سال 2015 برای آن ها، چندان خوب شروع شود.

ستاره گروه

ناصر الشمرانی

این ستارهِ سعودی فصل خود را هم خوب و هم بد پشت سر گذاشته است. او با 11 گل ملی در این سطح، در خانه به عنوان یک قهرمان شناخته می شود. همچنین این مهاجم 31 ساله چندی پیش به عنوان بهترین بازیکن سال 2014 آسیا انتخاب شد؛ این عنوان پس از تعلق گرفتن به یاسر القهدانی در سال 2007، به هیچ بازیکن دیگری از عربستان و الهلال تعلق نگرفته بود. او همچنین سهم عمده ای در نائب قهرمانی ال هلال در رقاب های جام باشگاه های آسیا داشت. حال با توجه به تمامی این تفاسیر، چشم همه به ساق های اوست تا ببیند آیا این بازیکن می تواند باعث صعود عربستان به مرحله حذفی پس از 7 سال شود یا خیر؟

بررسی گروه دوم جام ملت های آسیا

بازی حساس گروه

عربستان سعودی - چین

تفاوت این دو تیم در رنکینگ فیفا تنها 5 پله است. اما تیمی که برتری را در اختیار دارد عربستان است. شاگردان الاریو در سه بازی گذشته خود در برابر چین از سال 2009 تا کنون شکستی را متحمل نشده اند و بدترین نتیجه آن ها تساوی 0-0 در برابر این تیم  در سال 2013 بوده است. اگر ازبکستان را قوی ترین تیم گروه و به نوعی تیمی از پیش صعود کرده بدانیم، قطعا این بازی می تواند سرنوشت گروه را تعیین کند.


برنامه بازی های گروه

بررسی گروه دوم جام ملت های آسیا
منبع: طرفداری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس