عضو شوراي مرکزي جمعيت ايثارگران عدم پخش صداي شجريان در رسانه‌ ملي را يک خواسته مردمي دانست.

به گزارش مشرق، رضا روستا آزاد عضو شوراي مرکزي جمعيت ايثارگران در گفت‌و‌گو با فارس، با اشاره به اقدام اخير صدا و سيما مبني بر عدم پخش "ربنا "ي شجريان، اظهار داشت: رفتاري که وي در دوران فتنه داشت موجب ناراضايتي مردم شده است. برهمين اساس صدا و سيما حق دارد تا از پخش صداي وي که حامي فتنه‌گران است در رسانه ملي جلوگيري کند.
وي با بيان اينکه مديريت صدا و سيما در مقابله با جريان فتنه قابل تقدير است، افزود: گرچه برخي‌ها تلاش مي‌کنند براي پخش صداي شجريان به مديران صدا و سيما فشار بياورند اما معتقدم که رسانه ملي در دفاع از مباني انقلاب هيچ گاه کوتاه نيامده و تسليم هياهوهاي سياسي نمي‌شوند.
عضو شوراي مرکزي جمعيت ايثارگران به مصاحبه‌ شجريان با صداي آمريکا و بي بي سي اشاره کرد و گفت: مصاحبه وي با شبکه تلويزيوني بي بي سي ننگ ديگري در پرونده وي خواهد بود که هيچ‌گاه براي ملت ايران فراموش نخواهد شد؛ بي‌بي‌سي در دوران فتنه تمام تلاش خود را براي مقابله امنيت مردم انجام داد و اين در حالي است که ملت ايران بي بي سي را دشمن رسانه‌اي خود قلمداد مي‌کنند و نبايد شجريان با اين شبکه تلويزيوني گفت‌وگو مي‌کرد.
روستاآزاد به حمايت متقابل سران فتنه از شجريان اشاره کرد و افزود: شجريان در دوران فتنه، از فتنه گران به نوعي حمايت کرد و با اين رفتار خود حمايت مردمي را از خود سلب کرد و مي‌توان گفت نبايد صداي کسي که به هموطنانش احترام نمي‌گذارد، در رسانه ملي پخش شود؛ با توجه به عملکرد نامطلوب شجريان عدم پخش صداي وي در رسانه‌اي ملي خواست عموم مردم است.
وي در ادامه از مقاومت صدا و سيما در مقابل جريان فتنه تقدير کرد و گفت که اقدام رسانه‌ملي با حمايت و استقبال مردمي مواجه خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • مردم ۱۶:۲۵ - ۱۳۹۲/۰۴/۱۹
    0 0
    ما صدای هر کسی را گوش میدهیم کافر باشد یا مسلمان، حتی صدای قاریان مصری که بعضا شاید مخالف شیعه هم باشند.... این مسئولان هستند که نباید هر خوش صدایی را بزرگ کنند

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس