کد خبر 37527
تاریخ انتشار: ۱۴ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۴۹

مشاور و رييس دفتر رييس‌جمهوري در جلسه مشترک هيأت دولت و مسوولان و مقامات ارشد اجرايي کشور ضرورت حضور فعالانه ايران در تحولات جهاني تاکيد کرد.

مشاور و رييس دفتر رييس‌جمهوري در جلسه مشترک هيأت دولت و مسوولان و مقامات ارشد اجرايي کشور گفت: مطرح شدن نام ايران در جهان در حقيقت معرفي نام اسلام ناب به جهانيان است.
به گزارش مشرق به نقل از پايگاه اطلاع رساني رياست جمهوري؛ 'اسفنديار رحيم‌مشايي' در جلسه مسوولان اجرايي با تبريک فرا رسيدن سال جديد، گفت: دولت در انتظار ، وظيفه دارد فقر اقتصادي و فرهنگي را ريشه‌کن کرده و عدالت را جاري و آزادي را در جامعه در بالاترين سطوح تعميم دهد.
وي مهم‌ترين مسأله براي دولت جمهوري اسلامي به عنوان دولت در انتظار را شناخت درست مکانيزم و زمانه انتظار و فرآيند ظهور و مديريت صحيح در اين زمينه دانست و اظهار داشت: مأموريت نظام جمهوري اسلامي که نظامي مبتني بر ولايت است، اين است که در مسير انتشار و ترويج اهداف بلند انساني و الهي در جهان پيشگام باشد.
وي هدف اصلي از آفرينش را رسيدن انسان به کمال دانست و گفت: همه عالم خلق شده تا انسان به کمال برسد و در اين مسير بايد توجه داشت که صرف حرکت داشتن به کمال نمي‌انجامد بلکه کمال بازگشت به مقام الهي و جايگاه برتري است که خداوند از آن به خليفه‌اللهي نام برده است.
رييس دفتر رييس‌جمهوري موضوع مديريت را در روند کمال انسان مورد تأکيد قرار داد و گفت: اينکه روندي اتخاذ و اجرا شود که انسان به کمال برسد نيازمند تدبير و مديريت درست است، ضمن اينکه مديريت عالم طبعا نيازمند اشراف کامل است و از درون امکان‌پذير نيست و اشراف کامل به عالم هستي نيز نيازمند علم است و کسي حق و صلاحيت مديريت دارد که بر جريان مديريت عالم، مشرف باشد و اين مختص انسان‌هاي کامل است و مديريت الهي هم از طريق انسان کامل به درون جامعه وارد مي‌شود.
رحيم‌مشايي تصريح کرد: نظام مديريت ولايت از اين جهت مطرح است که نسبت به عالم هستي اشراف و علم دارد.
وي گفت: انتظار بشريت آن است که جامعه انساني در نهايت، تحت تدبير الهي و انسان کامل قرار بگيرد و بي ترديد جامعه الهي با مديريت انسان کامل تحقق پيدا خواهد کرد و اين موضوع قطعا اتفاق خواهد افتاد.
رييس دفتر رييس‌جمهوري با اشاره به اينکه انتظار فرج را افضل‌الاعمال دانسته‌اند، اظهار داشت: اين موضوع نشان مي‌دهد که در يک عمل با فضيلت قبل از هر چيز معرفتي نهفته است.
رييس دفتر رييس‌جمهوري با اشاره به اينکه اگر کسي فلسفه غيبت را بداند، به فلسفه ظهور پي خواهد برد، گفت: فلسفه غيبت اين است که در تاريخ کارها به آن ميزان که بايد انجام نشده است و شياطين از تحقق آن جلوگيري کرده و فرصت رسيدن به اهداف را نداده‌اند از اين رو با يک تأخير تاريخي در جامعه مواجه هستيم.
وي تصريح کرد: جامعه‌اي که بنا بود به امام تحويل داده شود، جامعه‌اي در سطح بالاتر بود اما به واسطه مانع‌تراشي شياطين شرايط چنين جامعه‌اي فراهم نشد از اين رو کار امام در دوران غيبت اين است که اتفاقاتي که مانع از مديريت‌شان بوده را اصلاح و سطح جامعه را به جايي که از ابتدا مقرر بود، ارتقا دهد.
رييس دفتر رييس‌جمهوري شناخت زمانه ظهور امام را از الزامات منتظر بودن دانست و گفت: انتظار يک روحيه است اما بايد از جنس اقدام و عمل باشد؛ کسي که فرآيند را نشناسد نمي‌تواند مأموريت‌هاي دوران ظهور را هم به درستي انجام دهد.
وي تصريح کرد: مأموريت دولت انتظار آن است که با درک اين حقيقت مهم، اساسي و بنيادي تشخيص دهد که منطق جامعه‌اي که قرار است امام عصر(عج) آن را رهبري کند و ولايتش بر کل دنيا مستقر شود، چگونه است.

** ضرورت حضور فعالانه ايران در تحولات جهاني

رحيم‌مشايي در بخش ديگري از سخنان خود خاطرنشان کرد: منطق جمهوري اسلامي ايران اگر جهاني است که هست و امام راحل و رهبري عزيز انقلاب بر جهاني بودن آن تأکيد دارند به خاطر اين است که منطق مکتب اهل بيت(ع) و مکتب مهدوي جهاني است، لذا ما نيز بايد جهاني بينديشيم و عمل کنيم.
رييس دفتر رييس‌جمهوري خاطرنشان کرد: از مهم‌ترين کارهايي که دولت جمهوري اسلامي بايد انجام گيرد حضور فعال در اصلي‌ترين مسائل بين‌المللي براي تحقق جامعه جهاني است.
وي گفت: عده‌اي در دنيا، جامعه جهاني را بسته نگه داشته‌اند و اين مانع از شکوفايي استعدادهاي انسان است، از اين‌رو بايد در تحولات جهاني حضور فعالانه داشته باشيم و از هر وسيله و اقدامي که بتواند انسان‌ها را گرد هم جمع کند و به اتحاد بين جوامع جهاني در راستاي منافع مشترک بشريت منجر شود، استفاده کنيم.
وي خاطرنشان کرد: در اين زمينه نوروز به عنوان يکي از ظرفيت‌هاي ملت ايران از اهداف متعالي و جهاني برخوردار بوده و همه ملت‌ها نسبت به آن تعلق خاطر دارند.
رحيم‌مشايي افزود: نوروز، روز توجه انسان به خداوند است و از آن جهت اهميت دارد که انسان دوره جديدي را در حيات خود تجربه مي‌کند و از اين ظرفيت برخوردار است که انسان‌ها را با اهداف بلند انساني گرد هم آورد.
رييس دفتر رييس‌جمهور تصريح کرد: اگر جامعه جهاني دست به دست هم در مسير منافع عمومي ملت‌ها دور هم جمع شوند، اين در راستاي ظهور است و در اين راستا مطرح شدن نام ايران در جهان در حقيقت معرفي نام اسلام ناب به جهانيان است و شرايط را براي ستمگران و زورگويان تنگ‌تر و سخت‌تر مي‌کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس