کد خبر 36489
تاریخ انتشار: ۸ فروردین ۱۳۹۰ - ۱۵:۳۱

وزير انرژي ارمنستان 80 درصد همکاري‌هاي بين ايران و کشورش را در بحث انرژي توصيف کرد که مبلغ 450 ميليون دلار را شامل مي‌شود.

به گزارش مشرق، به نقل از ايسنا، آرمن موسيسيان ـ وزير انرژي ارمنستان درباره همکاري‌هاي اقتصادي بين دو کشور اظهار کرد: ايجاد سومين خط انتقال فشار قوي بين ايران و ارمنستان در دستور کار است و به زودي نيز ساخت نيروگاه آبي بر روي رودخانه ارس با همکاري دو کشور آغاز مي‌شود.

وي با بيان اين که 80 درصد همکاري بين ايران و ارمنستان در بحث انرژي است، اضافه کرد: ميزان اين همکاري‌ها 450 ميليون دلار است و با توجه به پتانسيل ايران و ارمنستان مي تواند گسترش يابد.

موسيسيان اضافه کرد: در سطح منطقه تنها ايران و ارمنستان هستند که مي توانند نقش اپراتوري انرژي را ايفا کنند و برنامه‌هاي توسعه ما نيز در اين جهت است ضمن اين که دو کشور در بحث کريدور شمال جنوب نيز نقش مهمي نيز مي تواند داشته باشد.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس