به گزارش مشرق به نقل از "پرستيوي "، "جاني ميلر " پس از اينکه اخبار مربوط به سرکوب وحشيانه تظاهرکنندگان در بحرين و حمله نيروهاي عربستان سعودي به اين کشور با هدف فرونشاندن اعتراضات مردمي را منتتشر کرد، از بحرين اخراج شد.
ميلر که خبرنگار آزاد است، براي توليد يک فيلم مستند از انقلاب بحرين براي پرس تيوي، شبکه خبري انگليسيزبان ايراني، چند هفته پيش به اين کشور حاشيه جنوبي خليج فارس سفر کرده بود.
ميلر و فيلمبردار همراه وي، در حالي که مشغول تصويرداري بودند، هدف حمله اوباش حامي حکومت بحرين قرار گرفتند و اين اوباش، دوربين فيلمبرداري آنان را شکستند.
با اين حال، ميلر جمعه (27 اسفند) دوباره به بحرين بازگشت تا از حمله نيروهاي سعودي به اين کشور خبر تهيه کند اما وي کمتر از 24 بعد، از بحرين اخراج شد.
خبرنگار پرس تيوي گفت، در حالي که در جمع خبرنگاران در يک نشست مطبوعاتي در وزارت ارتباطات بحرين شرکت کرده بود، به اتاق ديگر هدايت و به معاون وزير ارتباطات اين کشور معرفي شد.
ميلر گفت، مورد تهديد و تحقير لفظي قرار گرفته است اما شکنجه جسمي نشده است.
اين خبرنگار افزود، او را به همراه دو نفر که ظاهرشان شبيه اوباش بود، به اتاق خيلي کوچکي بردند و نفر سومي وارد اتاق شد و با لحني خشونتآميز و فرياد به او گفت: "بايد در بحرين حواست به کارهايي که انجام ميدهي، باشد. "
ميلر هچنين خاطرنشان کرد، نيروهاي امنيتي بحريني، با خبرنگاران به ويژه خبرنگارارني که براي پرس تيوي در نقاط مختلف بحرين گزارش تهيه ميکردند، رفتار بسيار خشونتآميزي داشتند.
مردم بحرين در هفتههاي اخير با الهام از انقلابهاي مردمي تونس و مصر و به دنبال موج اعتراضات ضد دولتي در کشورهاي عربي، به خيابانها آمده و عليه سياستهاي دولت اين کشور تظاهرات کردهاند.
شيعيان اکثريت جمعيت بحرين را تشکيل ميدهند اما اقليت سنيمذهب بحرين به علت اقدامات تبعيضآميز دولت، بيشتر شغلهاي کليدي و خدماتي کشور را در دست دارند.
رژيم بحرين با هدف وارد آوردن فشار هر چه بيشتر بر شيعيان اين کشور و فاصلهاندازي و ايجاد اختلاف ميان شيعه و سني، از مدتها قبل به اتباع سني ديگر کشورها تابعيت بحرين اعطا ميکند.
عربستان سعودي به همراه چند کشور ديگر عربي عضو شوراي همکاري خليج فارس از روز دوشنبه (23 اسفند) صدها تن از نيروهاي نظامي خود را به منامه اعزام کرده است تا به دولت بحرين در سرکوب تظاهرکنندگاني که خواستار سرنگوني حکومت پادشاهي و برخورداري از آزاديهاي سياسي هستند، کمک کنند.
سازمان عفو بينالملل، ديدهبان حقوق بشر و کميته حقوق بشر سازمان ملل متحد و بسياري ديگر از گروهها و مجامع بينالمللي ضمن محکوم کردن خشونتهاي به کار گرفته شده عليه تظاهرات مسالمتآميز مردم بحرين، اين اقدامات را غيرقانوني و مايه شرمساري خواندهاند.
پرستي وي اعلام کرد که حکومت منامه امکان دسترسي کاربران به پايگاه اينترنتي شبکه پرس تيوي را در اين کشور مسدود کرده است.