نویسنده در ادامه تصریح کرد: گاهی اوقات یک کلمه کافی است تا کسی را دست بیندازیم. نتانیاهو این حقیقت تلخ را تجربه کرده است.
این روزنامه آلمانی در ادامه به سخنان یک مقام ارشد دولت اوباما در گفتگو با "جفری گلدبرگ" روزنامه نگار آمریکایی اشاره کرد که نتانیاهو را حقیر و بزدل ارزیابی کرده بود و در ادامه نوشت: پس متحد نتانیاهو در واشنگتن آشکارا وی را بزدل و کسی که جرات ندارد در خاورمیانه قدمی در مسیر مثبت بر دارد نامیده؛ چرا که وی احساس می کند تنها نسبت به منافع خود تعهد دارد.
نویسنده در ادامه خاطر نشان کرد که این کلمات کنایه آمیز نشان می دهد که مناسبات آمریکا و اسرائیل هرگز تا این اندازه بد نبوده است و همچنین بیانگر این مسئله است که این مناسبات مدت هاست که آسیب دیده است.
تاگس اشپیگل در ادامه نوشت: اینکه وضعیت حالا به نقطه صفر رسیده است دلایل زیادی دارد. در واشنگتن، نتانیاهو به عنوان یک شریک جرم و احتمالا البته مقصر اصلی شکست مذاکرات صلح اخیر با فلسطینیان محسوب می شود. وی عملا و به صورت دائمی با سیاست های شهرکسازی خود در مذاکرات سازش اختلال ایجاد می کرد. بهر حال بی بی (نتانیاهو) برای یک مصالحه دردناک آماده نیست و وضعیت موجود برای وی کفایت می کند. وی به ندرت یک عنصر خوب در تلاش های میانجی گرانه وزیر امور خارجه آمریکا برای سازش با فلسطینیان محسوب می شد.
در ماه ژانویه و اندکی پیش از شکست مذاکرات سازش، "موشه یعلون" وزیر جنگ رژیم صهیونیستی جان کری را عقده ای و مسیح مآب دانست. تل آویو بر این عقیده است که برای "کری" درک شرایط خاص در منطقه وجود ندارد. جای تعجب نیست که واشنگتن واکنش خشمگینانه ای به این رفتارهای اسرائیل نشان دهد.
این روزنامه آلمانی در ادامه نوشت: بحران بین اسرائیل و آمریکا همچنین به دلیل دشمنی های شخصی هم تشدید شده است. رئیس جمهوری آمریکا نتانیاهو را یک آدم خیره سر می داند که آماده هیچ گونه مصالحه جدی با رئیس تشکیلات خودگردان نیست. نخست وزیر رژیم صهیونیستی نیز اوباما را فردی می داند که اعلام های متکبرانه و دهان پرکنی از جمله در مبارزه با بشار اسد داشته اما به آن عمل نمی کند.
نویسنده در ادامه تصریح کرد: در حال حاضر شایعاتی وجود دارد مبنی بر اینکه اوباما می تواند بعد از انتخابات کنگره یک رویکرد سختگیرانه تری را در قبال تل آویو در پیش گیرد. از جمله اینکه دیگر در چهار چوب سازمان ملل از اسرائیل حمایت نکرده و شاید البته در فرصتی اجازه تصویب یک قطعنامه علیه شهرکسازی های رژیم صهیونیستی را بدهد.
به این ترتیب اسرائیل می تواند مهم ترین متحد خود را آن هم در شرایطی که دیگر دوست و حامی ندارد از دست بدهد. فریادها برای اینکه نتانیاهو کاری انجام دهد بلند تر می شود. نخست وزیر رژیم صهیونیستی نباید بیش از این در مسیر بیگانگی از واشنگتن قدم بگذارد، بلکه باید به سوی آمریکا روی آورد. البته کسی انتظار این گونه اقدامی را از نخست وزیر اسرائیل ندارد و هیچ کس هم بر این باور نیست که اوباما ناگهان روند تنش زدایی با تل آویو را در پیش گیرد. اوباما هنوز دو سال دیگر سکان ریاست جمهوری در آمریکا را در دست دارد. این سال ها می تواند دوران تنهایی و انزوای اسرائیل باشد.