کد خبر 35642
تاریخ انتشار: ۲۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۳:۵۳

متخصصان تغذيه در انگليس تاکيد کردند که رژيم غذايي حاوي مقادير زياد قند و چربي و غذاهاي فرآوري شده مي‌توانند موجب کاهش ضريب هوشي انسان شوند.

به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، اين متخصصان علوم تغذيه‌اي در دانشگاه بريستول با آزمايش و مطالعه روي 14 هزار کودک متولد شده بين سال‌هاي 1991 و 1992 به اين نتايج دست يافته‌اند.

اين متخصصان تاکيد کردند مصرف غذاهاي فرآوري شده حاوي شکر و چربي زياد و همچنين غذاهاي سنتي حاوي گوشت، سبزي، سالاد، ميوه، برنج و پاستا، تاثيرات متفاوتي روي هوش کودکان برجاي مي‌گذارد.

به گزارش خبرگزاري شينهوا، اين متخصصان دريافتند که رابطه مستقيمي بين افزايش مصرف مواد غذايي سنتي و افزايش هوش کودکان وجود دارد.

شرح مفصل اين مطالعه در نشريه همه‌گيرشناسي و بهداشت جامعه به چاپ رسيده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس