
به گزارش مشرق به نقل از ايسنا، اين متخصصان علوم تغذيهاي در دانشگاه بريستول با آزمايش و مطالعه روي 14 هزار کودک متولد شده بين سالهاي 1991 و 1992 به اين نتايج دست يافتهاند.
اين متخصصان تاکيد کردند مصرف غذاهاي فرآوري شده حاوي شکر و چربي زياد و همچنين غذاهاي سنتي حاوي گوشت، سبزي، سالاد، ميوه، برنج و پاستا، تاثيرات متفاوتي روي هوش کودکان برجاي ميگذارد.
به گزارش خبرگزاري شينهوا، اين متخصصان دريافتند که رابطه مستقيمي بين افزايش مصرف مواد غذايي سنتي و افزايش هوش کودکان وجود دارد.
شرح مفصل اين مطالعه در نشريه همهگيرشناسي و بهداشت جامعه به چاپ رسيده است.