کد خبر 34998
تاریخ انتشار: ۲۳ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۰

وزير امور خارجه که گفته مي شد به دليل هماهنگي کامل با دستگاه موازي ديپلماسي کشور و جريان انحرافي دولت به کار گرفته شده است اخيرا مخالفت خود را درخصوص مکتب ايراني اعلام کرده است.

به گزارش مشرق، صالحي وزير امور خارجه در گفت وگو با مهر با تاکيد بر اينکه بنده رئيس دستگاه ديپلماسي کشور هستم گفت:بنده مسئول دستگاه سياست خارجي کشور هستم. با اين حال معتقدم که اسلام ايراني و اسلام ترکي و ساير اضافاتي که بر اسلام وارد مي‌شود نداريم و باز هم تاکيد مي‌کنم که درميان اديان يک دين به نام اسلام داريم.

وي در همين رابطه اظهار داشت:اين را به شما بگويم که اسلام يکي است و چند اسلام نداريم. اسلام در ذات خود يک حقيقت واحد است. اسلام يکي است و تغييرپذير نيست. اکثريت مردم منطقه نيز انسان‌هاي معتقد و متديني هستند و بيداري اسلامي رخ داده در اين کشورها نيز ناشي از همين اشتراکات بر سر عقايد است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس