کد خبر 34084
تاریخ انتشار: ۱۹ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۶

نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي گفت: مقام معظم رهبري در عرصه احسان و نيکوکاري به نيازمندان پيشگام هستند و بايد در اين زمينه به ايشان اقتدا کنيم.

به گزارش مشرق، 'لاله افتخاري' در حاشيه آيين نمادين زنگ احسان و نيکوکاري در دبستان دخترانه علامه طباطبايي در گفت‌ و ‌گو با ايرنا افزود: برپايي مراسم و جشن نيکوکاري در مدارس کار موثري است که موجب تقويت حس نوع دوستي در روح و ذهن دانش آموزان مي‌شود.
وي ادامه داد: با وجود اين برنامه‌ها در مدارس هم دانش‌آموزان به ثوابي مي‌رسند و هم اين‌که احسان و نيکوکاري به نيازمندان به عنوان يک آموزه ديني در ذهن و روح آن‌ها حک مي‌شود و تا پايان عمر دست کمک‌رسان به نيازمندان خواهند داشت.
اين نماينده مجلس شوراي اسلامي گفت: حمايت از کساني که به هر دليل دچار مشکلات اقتصادي هستند وظيفه‌اي است که بر عهده مسوولين و مردم است و مي‌تواند در آستانه سال نو شادي جشن نوروز را در دل تمامي مردم ايجاد کند.
افتخاري درباره حضور خود در آيين نمادين زنگ احسان و نيکوکاري در دبستان دخترانه علامه طباطبايي گفت: با حضور در اين مدرسه و خدا قوت به مسوولان آن، منطقه و کميته امداد حضرت امام خميني (ره) تمامي ما مسوولين در پي تشويق دانش آموزان به نيکوکاري و آموزش فرهنگ احسان هستيم.
وي همچنين گفت: در طول هفته نيکوکاري با خيرين و مردم محروم تهران نشست‌هايي خواهيم داشت تا آخرين راهکارهاي خيرين براي کمک به نيازمندان پيش از تحويل سال نو بررسي شود.
افتخاري افزود: حضور در ميان مردم محروم شهرري، حضور در منطقه 18 شهر تهران در محله يافت آباد و برگزاري نشست‌هايي جداگانه با خيرين و محرومين از جمله برنامه‌هاي جمعي از بانوان نماينده مجلس شوراي اسلامي در روز نخست هفته نيکوکاري است.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس