کد خبر 340320
تاریخ انتشار: ۹ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۱۴

مسئول روابط عمومی سازمان بسیج سازندگی گفت: افرادی که در اردوهای جهادی حضور دارند با فضاهای اجرایی در سطح کلان آشنا میشوند.

به گزارش مشرق، فرشاد عالی مسئول روابط عمومی سازمان بسیج سازندگی در خصوص اعزام گروه های جهادی به مناطق محروم کشور گفت:می توان فلسفه حضور جهادگران در مناطق محروم به دو بخش تقسیم کرد یک بخش خودسازی معنوی برای خود جهادگران که اولویت اصلی کار بشمار میرود و در بخش دوم خدمت رسانی به محرومین یا در واقع رفع محرومیت از نقاط محروم جامعه.

وی گفت: جوان هایی که در این اردو ها شرکت میکنند در شهر ها زندگی میکنند که از  رفاه و امکانات زندگی به طور کامل برخوردار هستند و شاید کمترین نقص را داشته باشند،وقتی این افراد در این مناطق حضور پیدا میکنند متوجه داشته های خودشان میشوند و در این ده روز فرصتی پیدا میکنند تا با خدای خود تنها باشند؛ یعنی یک فضایی شبیه اعتکاف.افرادی که در این اردو ها حضور دارند با فضاهای اجرایی در سطح کلان آشنا میشوند واز تجربیات این سفر در زندگی خود استفاده می کنند.

مسئول روابط عمومی سازمان بسیج سازندگی در ادامه گفت: در هر اردوی جهادی کمیته های مختلفی تشکیل می شوند که برای مثال می توان به حوزه های فرهنگی، بهداشت و درمان، هنری، عمرانی، اشتغال زایی اشاره کرد.

وی تصریح کرد پتانسیل های موجود در گروه ها و نیاز هر منطقه از شاخصه های مهم اردوهای جهادی میباشد.

عالی در پایان یاد آور شد: سالیانه 3000 گروه جهادی به مناطق محروم اعزام میشوند که زمان اعزام آنها یکی در ایام عید نوروز و دیگری درایام تعطیلات تابستان است. البته به این  معنا نیست که در طول سال گروه های جهادی فعالیت ندارند.هدف ما رسیدن به قله ی عالی اهداف نظام است که در زمانی محرومیت زدایی و در زمان حال اشتغال زایی و تولید، و همچنین تحقق اقتصاد مقاومتی میباشد.
منبع: خبرگزاری بسیج

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس