کد خبر 33668
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۵

هافبک تيم فوتبال بارسلونا با بيان اين جمله که، "مسي مي‌تواند آرسنال را نابود کند" اخطار تندي به آرسنال، حريف خود در ليگ قهرمانان اروپا داد.

به گزارش مشرق، .ليونل مسي که نتوانسته در 7 مسابقه‌اي که در انگليس براي تيمش به ميدان رفته است، به گل دست يابد، هر 4 گل فصل گذشته را در ديدار آرسنال و بارسا به ثمر رساند.

خاوير ماسکرانو با اشاره به اين موضوع اظهار داشت: هم‌تيمي آرژانتيني من مي‌تواند اين کار را دوباره تکرار کند.

هافبک سابق ليورپول که به نظر مي‌رسد پس از آماده نبودن کارلوس پويول به جاي وي به ميدان رود، ادامه داد: هيچ يک از کارهاي ليونل مرا شگفت‌زده نمي‌کند.

وي گفت: مسي مي‌تواند کاري را که سال گذشته انجام داد يا حتي بهتر از آن را تکرار کند. هيچ کس نمي‌تواند براي سطحي که او مي‌خواهد به آن برسد، مرزي را تعريف کند.

مسابقه بارسلونا و آرسنال از دور برگشت مرحله يک هشتم نهايي امشب در نيوکمپ برگزار مي‌شود.


 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس