در واکنشی وسیع و فرهنگی، ۸۴ مؤسسه و تشکل بانوان فعال در حوزه زنان و خانواده در نامه ای خطاب به دبیر شورای عالی فضای مجازی نگرانی شدید خود را نسبت به زمزمه های راه اندازی ارتباط تصویری تلفن های همراه اعلام کردند.

به گزارش مشرق، این بانوان در نامه خود تأثیرات مخرب و غیر قابل جبران «تماس تصویری» تلفن های همراه بر بنیان خانواده و هم چنین تهدید آرامش و امنیت زنان را به جناب مهندس انتظاری متذکر شدند. متن نامه به این شرح است:

باسمه تعالی

دبیر محترم شورای عالی فضای مجازی، جناب آقای مهندس انتظاری
و اعضاء محترم شورای عالی فضای مجازی

سلام علیکم

همان‌گونه که مستحضرید دیر زمانی است که تیغ تهاجم فرهنگی رگ انسانیت زن را نشان گرفته است و در این شبیخون فرهنگی و غارت اخلاقی کشورهای اسلامی، زنان نخستین قربانی این تهاجم و اولین اسیران دام بحران هویت بوده‌اند.

نقشی که بانوان متعهد و فداکار در پیروزی انقلاب اسلامی ایران و تداوم آن داشته‌اند، به شهادت همه آنانی که این انقلاب بزرگ را می شناسند و به گواهی امام راحل(قدس‌سره) به یک معنا از نقش مردان نیز بالاتر بوده است و به فرموده امام خمینی(قدس‌سره)؛ «زن، یکتا موجودی است که می‌تواند از دامن خود افرادی به جامعه تحویل دهد که از برکاتش، نه یک جامعه بلکه جامعه‌ها به استقامت و ارزش‌های والای انسانی کشیده شوند».

همه کسانی که به حاکمیت اسلام و سربلندی نظام اسلامی میاندیشند و حفظ ارزش‌های انسانی و تحقق مدنیت اسلامی دغدغه آنان است، این مسئولیت بزرگ را دارند تا به شعارهایی که درباره ارتقاء حیثیت زنان بیان می شود، جامه عمل بپوشانند.

وجود نرم‌افزارهای ارتباط جمعی مانند تانگو و نیز فناوری ارتباط تصویری که یکی از پیامدهای ورود نسل سوم تلفن‌های همراه به کشور ایران است، به سبب همگام نبودن با نیازها و واقعیات جامعه ایران و ناسازگارى با باورهاى فرهنگى ـ مذهبى جامعه اسلامی ایران به ویژه زنان ایرانى، یک تهدید جدی می باشد که باید به آن توجه نمود.

ترویج کالاهای مصرفی، در هر کشوری باید متناسب با فرهنگ آن کشور باشد و از آنجایی که فرهنگ کشور ایران، مبتنی بر ارزش های واقعی انسانی و اسلامی است، باید به اقتضائات این فرهنگ توجه شود و اگر یک کالای مصرفی، با ارزش‌های آن فرهنگ در تضاد باشد و یا سبب سست شدن پایه‌های آن فرهنگ شود، باید با آن مقابله نمود.

از سویی امنیت اجتماعی دارای اهمیت و نقش بسیار حساسی در ابعاد مختلف زندگی انسان است و نیاز به امنیت هم از قدیمی‌ترین و عمیق‌ترین نیازهای انسان است؛ به طوری که انسان‌ها در هیچ برهه‌ای از زمان برای تأمین امنیت بی اعتنا نبوده‌اند و چه بسا جوامعی که هزینه‌های زیادی را برای تأمین امنیت و آرامش تحمل نماید.

نقش دین در تأمین امنیت جامعه بشری بسیار برجسته است و بسیاری از آموزه‌ها و تعالیم دین اسلام با موضوع امنیت مرتبط است و پیروی از تعالیم اسلامی در تأمین امنیت فردی و اجتماعی بی بدیل است.

خداوند متعال در«نظام تکوین» دو سرمایه عفاف و حیا را برای زن و مرد؛ و غیرت را برای مردان قرار داده است تا نگهبان روح و روان انسان‌ها و ضامن سلامت و امنیت روانی خانواده باشد و در «نظام تشریع» نیز با حکم «حجاب» و «حدود حریم ارتباط با نا محرم» از ایجاد زمینه‌هایی که به جسم و روح آسیب می‌رساند پیشگیری نموده است.

از جمله امورى که در قانون اساسی به آن تصریح شده است، ایجاد زمینه‌هاى مساعد برای احیاى حقوق مادّى و معنوى زن و نیز تأمین امنیت اجتماعی وی می‌باشد.

مبادا با ورود فناوری‌های غیر فرهنگی به کانون امن خانواده، سبب این شویم که هویت عشق الهی و ابتهاج در درون خانواده، جای خود را به عشق مصنوعی داده و هرج و مرج جنسی، جایی برای تحقق کرامت انسانی باقی نگذارد.

مبادا برخی از تصمیمات سبب گردد تا زن مسلمان ایرانی، حتی در درون خانه خود نیز احساس ناامنی و نگرانی رؤیت توسط نامحرم از طریق تلفن‌های دارای فناوری ارتباط تصویری نماید.

آیا قرار است با صدای زنگ تلفن، زنان در درون خانه خود، چادر به سر نموده که مبادا در معرض نگاه نامحرم قرا گیرند؟! آیا یکی از ابتدائی‌ترین حقوق زن مسلمان این نیست که در خانه خود احساس نگرانی، تشویش خاطر و ناامنی نداشته باشد؟!

این حجاب و عفت و حریمی که در بین زنان مسلمان کشور ما وجود دارد حاصل 14 قرن تلاش عالمان و ایستادگی دینداران و پایداری زنان مسلمان بوده است که متأسفانه در معرض تهاجم برخی از تفاله‌های تکنولوژی جامعه شهوانی و ضد اسلامی غربی واقع گردیده است.

این مردم برای حفظ عفت عمومی و ارج نهادن به مساله حجاب، شهیدان گرانقدری را تقدیم انقلاب اسلامی ایران نموده‌اند. آیا بسط برخی از ابزارهای جرم‌خیز مانند نرم افزارهای ارتباطی و قابلیت ارتباط تصویری در مسیر ناسپاسی به خون شهدا نیست؟!

ما تشکل های بانوان، خواستار امنیت و آرامش در درون خانواده و جامعه بوده، از تک تک اعضاء محترم شورای عالی فضای مجازی و دبیر خدوم آن، انتظار داریم که به هیچ‌یک از اپراتورهای تلفن همراه، اجازه برقراری ارتباط تصویری داده نشود و نرم‌افزارهای ارتباطی که در این مدت کوتاه به بدترین شکل ممکن امتحان خود را پس داده‌اند و هزاران خانواده را با مشکلات جدی رو‌به‌رو کرده‌ است فیلتر گردند.

موفقیت شما را از خداوند منان خواهانیم!

والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته

از سوی 84 تشکل و مؤسسه فرهنگی فعال در أمور بانوان و خانواده
رونوشت به:

1. کمیته  تعیین مصادیق مجرمانه جرایم رایانه ای قوه قضائیه
2. کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی
اسامی مؤسسات معترض به راه اندازی ارتباط تصویری تلفن همراه
1. موسسه طوبی(تحکیم بنیان خانواده)
2. انجمن حمایت از حقوق زن
3. جمعیت زنان انقلاب اسلامی
4. موسسه نور آتی
5. زنان مبارز مسلمان
6. وفا گستران زنان مسلمان
7. زنان منتظر
8. کانون فرهنگی محاق انتظار
9. کانون فرهنگی اجتماعی بارقه مهر
10. موسسه فرهنگی صبح صادق
11. انجمن علمی فرهنگی شناخت منجی موعود
12. موسسه پژوهشی فرهنگی عصر انتظار
13. موسسه فرهنگی پژوهشی باران رحمت
14. «ان جی او» همسران جانبازان کوثر
15. انجمن دوستی زنان ایران بحرین و آمریکا
16. موسسه اهل بیت نور
17. موسسه علمی فرهنگی توسعه ملی مطالعه
18. موسسه حمایت از زنان و دختران توانمند و مستعد
19. شکوفه های نور(دختران پیش دبستانی)
20. پیروان نور(احکام و معارف دینی)
21. پیروان کوثر(فرهنگی)
22. خانواده گوهردخت ایران
23. سپیده صبح
24. سلامت بانوان ایران
25. موسسه بنیان مرصوص
26. یاس های آسمانی
27. شجره طیبات
28. حقوق گوهردخت ایران
29. عترت النسا
30. موسسه سماء
31. مشاوران فرهیخته ایران
32. فرقه ای به سوی نور
33. موسسه خیریه دفاع از حقوق محرومین عشاق الزهرا(س)
34. نسل آفتاب(جمعیت جوانان منتظر مهدی موعود(عج)
35. موسسه فرهنگی آموزشی یاس های بیدار
36. موسسه خیریه نرگس
37. موسسه آموزشی تربیتی کودکان اسلامی
38. موسسه خیریه خدیجه کبری
39. یاوران رسانه ای ولایت
40. موسسه دره الصدف
41. موسسه نور الزهرا(س)
42. موسسه آیات خورشید 43. موسسه فرهنگی بشری
44. کانون بانو امین
45. موسسه فرهنگی هنری شبستان هنر
46. موسسه مهار انحراف
47. موسسه فرهنگی کومه
48. موسسه بیان (امور بانوان)
49. راه روشن
50. کانون ورزش و سلامت بانوان استان قزوین
51. موسسه فرهنگی هنری وعده صادق
52. انجمن بهداشت و تغذیه اسلامی
53. انجمن پاسخگویی به مباحث فقهی وسواس
54. انجمن پاسخگویی به مباحث فقهی آرایش و زینت
55. موسسه ترویج تغذیه سالم
56. موسسه فرهنگی رسا
57. موسسه فرهنگی نویز
58. انجمن باسخگویی به شبهات دینی زنان
59. انجمن مهدویت
60. انجمن تبلیغی اندیشه سازان فردا
61. انجمن فرهنگی آخرین پرتو
62. انجمن پیام ولایت
63. خانواده، بهار ماندگار
64. انجمن طلیعه داران ورزش و سلامت
65. موسسه آموزشی پژوهشی معارف قرآن
66. کانون محبان حضرت زینب سلام اله علیها
67. کانون تربیتی ترنم
68. موسسه حقوقی حورا
69. انجمن پاسداشت ارزش های دینی
70. انجمن فرهنگ سازی جهیزیه
71. انجمن حمایت معنوی از زنان بی سرپرست
72. موسسه زنان عاشورایی
73. موسسه زینبیه
74. موسسه نسیم صبح
75. موسسه بررسی علل افسردگی بانوان
76. موسسه طب اسلامی
77. آسیب شناسی معرفت دینی جامعه زنان
78. مشارکت بانوان در احیای باورهای دینی
79. موسسه خانواده بهار ماندگار
80. موسسه حمایت معنوی از زنان بی سرپرست
81. موسسه خادمین فاطمه الزهرا
82. انجمن حمایت از استعدادهای درخشان بانوان
83. فرهنگ سازی جهیزیه عشاق الزهرا(س)
84. مجتمع معراج
منبع: تسنیم

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ناشناس ۱۸:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۲
    0 0
    همه چی هم که تهدید ه. خوب اون دکمه گوشه رو بزنی تصویر خاموش می شه شما با صدا صحبت کن.
  • ۱۹:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۲
    0 0
    اصلا شما گوشی که این قابلیت داشته باشه نخر
  • فرزاد ۲۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۲
    0 0
    با اعضای خانواده گرمت بگو نخرن... چرا برای بقیه تصمیم میگیری؟
  • ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    0 0
    84 موسسه که کل اعضایش 80 نفر هم نمی شود - این موسسه چقدر جالبه : " موسسه مهار انحراف"
  • سما ۱۰:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    0 0
    یعنی ما همیشه باید تا زمان فرگیر شدن یک تکنولوژی، از آن بترسیم!؟ عجیبه چطوری و کجا این 84 موسسه با هم هماهنگ شدند و یک نامه نوشتند!!!؟؟
  • سهراب ۱۲:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    0 0
    من بعنوان یک مشاورخانواده که ازنزدیک بامردم سروکاردارم معتقدم ارتباط تصویری خانواده ستیزه
  • محمد ۱۳:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    0 0
    به این جمله دقت کنید: در طرحهای گوناگونی که در کشور تنظیم میشود، ...، طرح¬های اقتصادی، طرحهای پولی و مالی، طرحهای عمرانی حتما یک پیوست فرهنگی ( وجود ) داشته باشد که آن پیوست فرهنگی مصوبه شوراست ( شورای عالی انقلاب فرهنگی ) و همه ملزم باشند که به آن پیوست فرهنگی توجه کنند و آن را لازم الاجرا بشمارند. بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی (مدظله العالی) در دیدار با اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی، 17/9/1386 حالا سوال حقیر اینه که اگه تماس تصویری بدون ضابطه، یک فناوری خوب و من حیث المجموع بدرد بخوری هست، چرا بیش از دو ساله که معطل پیوست فرهنگی و حضرات نمی تونن براش پیوست فرهنگی بنویسن؟ چرا با اینکه چند بار به صورت رسانه ای ادعا کردن براش پیوست فرهنگی نوشتن، اما عملا هیچگاه براش پیوست فرهنگی نوشته نشده؟
  • محمد ۱۳:۲۳ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    0 0
    ای کاش دوستان به جای بیان نظرات احساسی، قدری از ضرورت های آمدن این ابزار و روش نوین ارتباطی برای جامعه مان صحبت میکردند. جامعه ای که در عصر ارتباطات، در عصر فناوری های نوین ارتباطی مثل تلفن همراه، اینترنت، ماهواره، رایانه و ... با فقر ارتباط با اطرافیان و اقوام مواجه است! مگر نه اینکه قرار بود این ابزار برقراری ارتباط ما را تسهیل کند، اما چرا ما را به کنج خلوت تنهایی مان هدایت کرد؟ چرا در میهمانی ها و جمع های دوستانه، ما به جای صحبت با همدیگه، با تلفن همراهمان ور می ریم؟ چرا صله رحم اینقدر کم شده؟ مگه فن آوری نیامده بود تا این امور رو تسهیل کنه؟ ارتباط تصویری برای ما چه ضرورتی داره؟ من منکر اصل قضیه نیستم اما با کار بی ضابطه و قانون مخالفم. ارتباط تصویری با چه توجیه و دلیلی بدون داشتن یک کلمه پیوست فرهنگی در کشور ترویج میشه؟ دوستان خواهش میکنم دقت کنید که مسئولان این امر چرا زیر بار پیوست فرهنگی که مطالبه رهبری نظامه نمیرن؟ آیا فکر نمیکنید که یه مشکل بزرگی هست که اصولا باعث میشه دوستان نتونن براش پیوست فرهنگی بنویسن؟ چند بار در رسانه ها مدعی نوشتن پیوست شدن> اما هنوز حتی یک خط هم در این زمینه نگارش نشده!!!!
  • محمد ۱۳:۲۸ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    0 0
    ای کاش دوستان به جای بیان نظرات احساسی، قدری از ضرورت های آمدن این ابزار و روش نوین ارتباطی برای جامعه مان صحبت میکردند. جامعه ای که در عصر ارتباطات، در عصر فناوری های نوین ارتباطی مثل تلفن همراه، اینترنت، ماهواره، رایانه و ... با فقر ارتباط با اطرافیان و اقوام مواجه است! مگر نه اینکه قرار بود این ابزار برقراری ارتباط ما را تسهیل کند، اما چرا ما را به کنج خلوت تنهایی مان هدایت کرد؟ چرا در میهمانی ها و جمع های دوستانه، ما به جای صحبت با همدیگه، با تلفن همراهمان ور می ریم؟ چرا صله رحم اینقدر کم شده؟ مگه فن آوری نیامده بود تا این امور رو تسهیل کنه؟ ارتباط تصویری برای ما چه ضرورتی داره؟ من منکر اصل قضیه نیستم اما با کار بی ضابطه و قانون مخالفم. ارتباط تصویری با چه توجیه و دلیلی بدون داشتن یک کلمه پیوست فرهنگی در کشور ترویج میشه؟ دوستان خواهش میکنم دقت کنید که مسئولان این امر چرا زیر بار پیوست فرهنگی که مطالبه رهبری نظامه نمیرن؟ آیا فکر نمیکنید که یه مشکل بزرگی هست که اصولا باعث میشه دوستان نتونن براش پیوست فرهنگی بنویسن؟ چند بار در رسانه ها مدعی نوشتن پیوست شدن> اما هنوز حتی یک خط هم در این زمینه نگارش نشده!!!!
  • حمید ۱۴:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    0 0
    بنظرم وقتی خود غربی ها از قبیل روزنامه گاردین اعتراف به فاجعه بار بودن این نسل تکنولوژی ها کرده اند دیگر این همه جنجال در کشور اسلامی بر سر اون نیاز نداره.
  • سهیل ۱۵:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    0 0
    هر تکنولوژی برای هر فرهنگی مناسب نیست. اگر ورود تکنولوژی به کشورها بر اساس فرهنگ آن کشور نباشد باید در منازل هر ایرانی مسلمان شاهد وجود حمام های شیشه ا ی و سرویس بهداشتی شیشه ای و بدون درب و توالت ایستاده بدون حفاظ و موارد مشابه باشیم. جای تأسف است که با وجود فرهنگ اسلامی و اصول غنی آن بیاییم و منتظر باشیم تا هر تکنولوژی که ارائه شد از آن استقبال کنیم!!!
  • ۱۶:۲۶ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    0 0
    بنظرم با توجه به فرهنگ موجود در کشور ما که در زمان کوتاهی فیلم غیراخلاقی بازیگری بصورت گسترده در میان جوانان و جامعه از طریق بلوتوث دست بدست میشود، راه اندازی چنین فناوری هایی تهدیدی بزرگ برای فرهنگ جامعه محسوب میشود. البته بایست در کنار آن فرهنگ سازی و آموزش را انجام داد و صرفا به محدودیت را اکتفا نکرد.
  • ۱۶:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    0 0
    مگه تبعیت بی چون و چرا و انفعال بی قیدوشرط در مقابل تکنولوژی خوبه؟! حال اگه تکنولوژی بر ضدّ فرهنگ کشوری بود به صرف اینکه بروز است باید از آن استفاده کرد؟ بعنوان نمونه شرکت اپل در یکی از گوشیهای خود قابلیت عریان نشان دادن انسان ها با تکیه بر شبیه سازی انسان رو گذاشته؛ پس یعنی چون طبق تکنولوژی دنیاست اون رو باید قبول کنیم!!
  • ۱۷:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    0 0
    بنظرم با توجه به فرهنگ موجود در کشور ما که در زمان کوتاهی فیلم غیراخلاقی بازیگری بصورت گسترده در میان جوانان و جامعه از طریق بلوتوث دست بدست میشود، راه اندازی چنین فناوری هایی تهدیدی بزرگ برای فرهنگ جامعه محسوب میشود. البته بایست در کنار آن فرهنگ سازی و آموزش را انجام داد و صرفا به محدودیت را اکتفا نکرد.
  • ۱۷:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۵/۱۳
    0 0
    خوب اگه شراب هم تو کشور عرضه بشه، باز کسی میتونه بگه که شما نخرید! چرا دیگران رو از اون محروم میکنید!! اگه فناوری جرم خیز بود نباید تو کشور عرضه بشه چون فرهنگ جامعه به مخاطره می افته.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس