استانداری تهران در اطلاعیه‌ای با بیان اینکه مجوزی برای تجمع عفاف و حجاب صادر نشده است اعلام کرد که با توجه به عدم صدور مجوز تجمع و به جهت احترام به قانون از تمامی شهروندان انتظار می‌رود نسبت به انعکاس نظرات خود صرفا از طریق رسانه‌های جمعی بسنده نمایند.

به گزارش مشرق، استانداری تهران در پی انتشار خبری مبنی بر تجمع حجاب و عفاف اطلاعیه‌ای به شرح زیر صادر کرد:

شهروندان انقلابی تهران، نظام جمهوری اسلامی ایران بر اساس احکام مقدس شریعت و با جانفشانی شهدا و جانبازان و ایثارگران پایه‌ریزی شده است.

این انقلاب نورانی که از مهم‌ترین فرازهای آن توجه به ارزش‌های دینی است برای این آرمان خود بهای گرانی داده است. اقامه نماز، ادای فریضه مقدس امر به معروف و نهی از منکر، تواصی به حق گسترش فرهنگ حجاب و عفاف همه و همه ازمیوه‌های شیرین این درخت تنومند به شمار می‌رود.

برای دستیابی به این شجره طیبه نقش رهبری داهیانه انقلاب و بنیانگذار فقید جمهوری اسلامی و همچنین تدابیر رهبر معظم انقلاب و نیز حضور پرشور ملت شهید پرور غیرقابل انکار بوده است؛ در دولت تدبیر و امید هم عزم جدی مسئولان و مدیران به توسعه فرهنگ دینداری و گسترش ارزش‌هاست.

ریاست جمهوری نیز بارها بر این مهم تاکید داشته‌اند و تدابیر مناسبی را در این خصوص به دستگاه‌های ذی‌ربط ابلاغ کرده‌اند؛ عزم مدیریت عالی استان تهران بر ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و نهادینه کردن آن بوده و خواهد بود.

در همین راستا کمیته‌های خاص و ستادهای ویژه با موضوع حجاب و عفاف در محل استانداری و دستگاه‌های ذی‌ربط تشکیل شده است.

با توجه به عدم صدور مجوز تجمع و به جهت احترام به قانون و پرهیز از هر گونه سواستفاده فرصت طلبان از تمامی شهروندان انتظار می‌رود نسبت به انعکاس نظرات ارزشمند خود صرفا از طریق رسانه‌های جمعی بسنده نمایند پیشاپیش از همراهی و زمان شناسی شهروندان عزیز سپاسگذاری می‌نماییم.

اداره کل روابط عمومی و امور بین‌الملل استان تهران

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 15
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 4
  • شفق ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
    0 0
    از استانداری اعتدال جز این انتظار نمیره!
  • ۱۷:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
    0 0
    حالا اگه شوی لباس بود سه سوته مجوز صادر بود....
  • هم وطن ۱۸:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
    0 0
    متاسفم فقط
  • شیوا ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
    0 0
    به کوری چشم تمامی سایتهایی مثل که خبر لغو این تجمع را از سوی بر گزار کنند گان این تجمع زدند همه امدیم
  • شیوا ۱۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
    0 0
    به کوری چشم تمامی سایتهایی مثل که خبر لغو این تجمع را از سوی بر گزار کنند گان این تجمع زدند همه امدیم
  • ۲۱:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
    0 0
    ویراستار ندارید؟! سپاس گزاری درست است.
  • محمد ۲۳:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
    0 0
    من یکی از طلبه های ایروانی هستم از کسانی که امدند تشکر میکنم
  • سایه ۲۳:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
    0 0
    با سلام به نظر شما کشور ما نیاز به همچین اجتماعاتی نداره؟
  • ۲۳:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۷
    0 0
    روحانی مچکریم
  • الف ۰۰:۱۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
    0 0
    دوستان مشرق من تا حال تصورم بر این بودکه شما به اصول ومبانی دینی پای بند هستید ، سکوتتان در مورد این خبر و اکتفا به درج خبر لغو تجمع باعث تاسف است.چه مشکلی با حجاب و یا این گروه طلاب دارید.
  • ۰۰:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
    0 0
    برای اجرای امر الهی نیازی به مجوز شمانداشتیم .
  • تکاور ۱۰:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
    0 0
    ببخشید اشتب منفی دادم>
  • علمدار ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۸
    0 0
    من یه سوال دارم اصل 27 قانون اساسی در مورد تجمعات چی میگه ؟؟؟؟؟؟
  • ۰۰:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۹
    0 0
    از مدیرانی که 24 ساعت نمیتونن رو حرفشون بمونن لغو این تجمع در حمایت از فعاف و حجاب عجیب نیس! عجیب اینه که چطور میشه یکی انقد رو داشته باشه که هر کاری خواس بکنه هرجا موقعیتش به خظر افتاد دست به دامن رهبری عزیز و ما خیلی ولایت مداریم و ما همه خیلی جبهه بودیم و ... میشن!
  • ۱۱:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۹
    0 0
    1.اگر تمام مردم به اين بي حجاب ها اعتراض كنند ديگر اينطور به خيابانها نمي آيند. امر به معروف و نهي از منكر كنيد دستور اسلام.. 2.اگر كار ريشه اي شود بهتر است.آهاي مذهبيون بچه بياريد تعداد مسلمانان مذهبي بايد زياد باشد اگر اين كار را بكنيد از تجمع بي نتيجه بهتراست. 3. لطفا درس بخونيد و معلم استاد و هر كاري كه از دستتون بر مي آيد را انجام دهيد تا اسلام را به دانشجويان، دانش آموزان آموزش بدهبد اگر توان استادي و معلمي را نداريد كارهاي ديگري انجام دهيد در ساختمانتان برنامه بگذاريد.

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس