کد خبر 300335
تاریخ انتشار: ۲۴ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲:۵۴

با تصویب این طرح دوفوریتی به سرعت قوانینی که در راستای کاهش جمعیت وجود دارد لغو خواهد شد و بعد از آن طرح تعالی جمعیت که در کمیسیون های مختلف مجلس در حال بررسی است به تصویب مجلس خواهد رسید.

به گزارش مشرق، نایب رئیس کمیسیون قضایی مجلس شورای اسلامی با اشاره به نامه این کمیسیون به قوه قضائیه، گفت: از قوه قضائیه خواسته ایم که نقص قوانین در برخورد با اشراری که به ناهیان از منکر صدمه وارد می کنند را اعلام کنند علاوه بر این طرح ممنوعیت حمل سلاح سرد نیز برای کاهش جرایمی از این دست در حال بررسی است.

ابوالفضل ابوترابی در گفتگو با مهر در خصوص دستور علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی برای تدوین طرحی در راستای افزایش مجازات افرادی که با ناهیان از منکر برخورد می کنند، گفت: از طرف کمیسیون قضایی نامه ای به قوه قضائیه ارسال شد تا نقص قوانین در این خصوص را به مجلس اعلام کنند.

نماینده مردم نجف آباد در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: کمیسیون قضایی با هماهنگی قوه قضائیه ضعف های قانونی در این خصوص را بررسی می کند علاوه بر این طرح ممنوعیت حمل سلاح سرد در کمیسیون قضایی مجددا در حال بررسی است. در صورت تصویب نهایی این طرح برخی خلاء های قانونی که موجب شهادت این طلبه ناهی از منکر شد برطرف می شود.

نایب رئیس کمیسیون قضایی همچنین از ارائه طرح دوفوریتی برای لغو همه خدمات رایگان وزارت بهداشت برای کاهش جمعیت خبر داد.

وی ادامه داد: با تصویب این طرح دوفوریتی به سرعت قوانینی که در راستای کاهش جمعیت وجود دارد لغو خواهد شد و بعد از آن طرح تعالی جمعیت که در کمیسیون های مختلف مجلس در حال بررسی است به تصویب مجلس خواهد رسید.

وی ادامه داد: قانونی نیز که سال گذشته مجلس در راستای افزایش مرخصی زایمان خانم ها به 9 ماه تصویب کرده بود توسط دولت یازدهم در حال اجراست و بسیاری از دستگاهها آیین نامه اجرایی آن را تدوین کرده اند.


مخاطبان محترم گروه اجتماعی مشرق می توانند اخبار، مقالات و تصاویر اجتماعی خود را به آدرس shoma@mashreghnews.ir ارسال کنند تا در سریع ترین زمان ممکن به نام خودشان و به عنوان یکی از مطالب ویژه مشرق منتشر شود. در ضمن گروه اجتماعی مشرق در صدد است با پیگیری مشکلات ارسالی شما از طریق کارشناسان و مشاوران مجرب پاسخی برای ابهامات مخاطبان عزیز بیابد.
منبع: مهر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • ۱۲:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
    0 0
    هزینه های هنگفتی برای کاهش جمعیت شد و وقت مردم و جامعه گرفته شد و هدر رفت و چقدر مردم آزار دیدند که بچه کمتر داشته باشند حالا دوباره آزاررسانی برای جمعیت بیشتر!
  • شیعه ۱۳:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۴
    0 0
    بابا جمعیت ایران هم پیره هم کشور تحمل 200میلیونو داره / پس ورش دارین

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس