رهبر معظم انقلاب اسلامی تأکید کردند: هیچ یک از دستاوردهای هسته‌ای کشور قابل تعطیل‌شدن نیست و کسی هم حق معامله برروی آنها را ندارد و کسی هم این کار را انجام نخواهد داد.

به گزارش مشرق، رهبر انقلاب اسلامی در ابتدای سخنان خود با تبریک بیستم فروردین ماه، روز ملی فناوری هسته ای، ثبت چنین روزی در تقویم رسمی کشور را نتیجه تلاشها و مجاهدتهای نیروهای متخصص و متعهدِ فعال در صنعت هسته ای کشور دانستند و با تجلیل از شهدای مجاهد و فداکار هسته ای، افزودند: اگرچه از دانش هسته ای برای تولید انرژی و همچنین در صنعت، بهداشت، کشاورزی، امنیت غذایی و تجارت استفاده می شود اما مهمترین فایده دانش هسته ای در کشور ما تقویت اعتماد به نفس ملی بود.

حضرت آیت الله خامنه ای با اشاره به مهمترین شیوه های استعمار اعم از استعمار قدیم و استعمار فرانو، برای باوراندن سرنوشت تغییر ناپذیرِ زیر دست بودن و له شدن ملتهای تحت سلطه، خاطرنشان کردند: هر عاملی که بتواند این ترفند دشمن را باطل کند، عاملی اساسی برای رشد ملی و حرکت عظیم یک ملت خواهد بود.

ایشان به تلاشهای جبهه استکبار برای جلوگیری از پیشرفت نظام اسلامی از همان سالهای آغازین انقلاب اسلامی و معرفی ایران به عنوان کشوری عقب افتاده و ضعیف گفتند: یکی دیگر از برنامه های جبهه جهانیِ مقابل انقلاب اسلامی، که تلاش زیادی هم برای آن انجام داده، تأثیرگذاری بر سیاستهای کلان و مقهور کردن اراده مدیریت سیاسی کشور است اما جبهه استکبار تا به امروز در این برنامه، شکست خورده و در آینده هم به لطف الهی شکست خواهد خورد.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه یکی دیگر از ترفندهای جبهه استکبار در مقابل نظام اسلامی، ایجاد فضای بین المللی بر ضد جمهوری اسلامی، با بهانه های عامه پسند برای افکار عمومی است، افزودند: موضوع هسته ای، یک نمونه از مسائلی است که تلاش کردند، به بهانه آن، بر ضد نظام اسلامی فضاسازی و دروغ پردازی کنند.

حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: حتی اکنون که با توجه به حکم شرعی و عقلی و سیاسی، مسلّم شده است که جمهوری اسلامی ایران به دنبال سلاح هسته ای نیست، مقامات امریکایی هرگاه که در مورد موضوع هسته ای صحبت می کنند، با اشاره و یا تصریح، موضوع سلاح هسته ای را نیز بیان می کنند، در حالیکه خودشان هم می دانند که نداشتن سلاح هسته ای، سیاست قطعی جمهوری اسلامی ایران است.
ایشان افزودند: هدف آنها این است که با این بهانه، فضای بین المللی را بر ضد ایران حفظ کنند و بر همین اساس بود که با طراحی جدید دولت برای مذاکره درخصوص موضوع هسته ای موافقت شد تا این جوّ جهانی شکسته و ابتکار عمل از طرف مقابل گرفته شود و حقیقت نیز برای افکار عمومی دنیا مشخص شود.

رهبر انقلاب اسلامی تأکید کردند: البته مذاکرات به این معنا نیست که جمهوری اسلامی ایران از حرکت علمی هسته ای خود کوتاه خواهد آمد.
حضرت آیت الله خامنه ای خاطرنشان کردند: پیشرفتها و دستاوردهای هسته ای که تا به امروز به دست آمده اند، در واقع بشارت و مژده ای برای ملت ایران است که می توانند راههای منتهی به قله های رفیع علم و فناوری را بپیمایند، بنابراین حرکت علمی هسته ای، به هیچ وجه نباید متوقف و یا حتی کُند شود.
ایشان با تأکید بر اینکه مذاکره کنندگان ایران باید بر ادامه تحقیقات و توسعه هسته ای پافشاری کنند، افزودند: هیچ یک از دستاوردهای هسته ای کشور قابل تعطیل شدن نیست و کسی هم حق معامله برروی آنها را ندارد و کسی هم این کار را انجام نخواهد داد.

رهبر انقلاب اسلامی خطاب به متخصصان و دانشمندان هسته ای گفتند: راهی را که شما آغاز کرده اید باید با جدیت و قدرت تمام ادامه یابد زیرا کشور نیازمند پیشرفت در علم و فناوری بویژه فناوری هسته ای است.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: اگر حرکت علمی در فناوری هسته ای با قدرت و جدیت ادامه یابد، طیف متنوعی از فناوریها، با شتاب، بوجود خواهد آمد، بنابراین مطلقاً در زمینه حرکت علمی هسته ای، امکان توقف و یا کُند شدن وجود ندارد.

ایشان امکان پیشرفت در فناوریهای مختلف را با توجه به استعدادهای جوان کشور، امکان پذیر  دانستند و افزودند: در هر زمینه ای که زیرساخت های لازم وجود داشته باشد، دانشمندان جوان کشور قادر به کارهای خیره کننده و شگفت آور هستند.

رهبر انقلاب اسلامی در همین خصوص به مذاکرات چند سال پیش ایران با دو کشور دیگر برای تهیه سوخت راکتور تحقیقاتی تهران اشاره کردند و گفتند: در آن زمان فرمولی برای تهیه سوخت به دست آمد اما امریکایی ها برخلاف آنچه که به دوستان خود در منطقه و در یکی از کشورهای امریکای جنوبی گفته و برخی مسئولان داخلی هم آن را باور کرده بودند، در این روند اختلال ایجاد و تصور کردند که ایران را در تنگنای کامل قرار داده اند.

حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: من در همان زمان هم از ابتدا گفته بودم که امریکا خواستار حل این موضوع نیست و بعد هم همه دیدند که هنگامی که توافق به مرحله عمل رسید، امریکاییها نگذاشتند اجرایی شود.

ایشان به عزم و روحیه بالای دانشمندان جوان هسته ای اشاره کردند و گفتند: در همان زمان در حالیکه متخصصان ما اعلام کردند که توانایی تولید صفحه سوخت هسته ای را برای راکتور تهران دارند، غربیها تمسخر کردند اما جوانان ما در مدت کمتر از زمان پیش بینی شده این کار را انجام دادند و دشمنان مبهوت شدند.

رهبر انقلاب اسلامی، پیشرفتهای دفاعی و بیوتکنولوژی کشور را نمونه های دیگری از توانایی های استعدادهای جوان کشور برشمردند و تأکید کردند: این روحیه باید در مجموعه سازمان انرژی اتمی حفظ و تقویت شود و این سازمان باید در مورد دستاوردهای علمی خود نیز تعصب داشته باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای با تأکید بر اینکه مسئولان نیز باید در مورد دستاوردهای هسته ای تعصب داشته باشند، به برخی مطالب در داخل کشور در خصوص هزینه فایده موضوع هسته ای اشاره کردند و گفتند: چنین نگاهی به موضوع هسته ای ساده اندیشانه و ساده لوحانه است زیرا اگر برخی تصور می کنند هزینه دستاوردهای هسته ای، تحریم ها و فشارها بوده است، باید گفت: قبل از بهانه هسته ای نیز، تحریم و فشار بر ضد ایران وجود داشته است.

ایشان افزودند: در آن زمانی که بهانه هسته ای وجود نداشت یک دادگاه غربی، رئیس جمهور ایران را محاکمه غیابی کرد که البته اکنون به دلیل اقتدار ملی کشور، جرأت چنین کاری را ندارند.

رهبر انقلاب اسلامی خاطرنشان کردند: تحریم و فشار ناشی از موضوع هسته ای نیست بلکه آنها با هویت مستقل ملت ایران و جمهوری اسلامی که از ایمان و اعتقاد اسلامی سرمنشأ می گیرد، و همچنین با افق های آینده این ملت و نظام و زیربار حرف زور نرفتن آنها مخالفند.

حضرت آیت الله خامنه ای تأکید کردند: بنابراین اینکه گفته شود، تحریم ها و فشارها هزینه دستاوردهای هسته ای است، موضوع صحیحی نیست زیرا اگر موضوع هسته ای هم نبود، آنها بهانه دیگری می گرفتند، همانطور که اکنون و در حین مذاکرات، امریکاییها بهانه حقوق بشر را مطرح می کنند.

ایشان گفتند: اگر موضوع حقوق بشر هم حل شود آنها دنبال بهانه دیگری خواهند رفت، بنابراین تنها راه این است که به مسیر پیشرفت خود، با قدرت ادامه دهیم و زیربار حرف زور نرویم.

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه مذاکرات باید ادامه یابد و چارچوب آن هم موضوع هسته ای است، خاطرنشان کردند: مذاکره کنندگان کشورمان هیچ حرف زوری را نباید از طرف مقابل قبول کنند و روابط آژانس بین المللی انرژی اتمی با ایران نیز باید بصورت متعارف و غیرفوق العاده باشد.

حضرت آیت الله خامنه ای، موفقیت ها و دستاوردهای متخصصان و دانشمندان هسته ای را نتیجه ایمان به خدا و تکلیف و ایمان به درستی راه دانستند و افزودند: نتیجه این ایمان، دستگیری و هدایت الهی و جهش هایی است که شاهد آن بودیم.

ایشان ضمن اظهار امیدواری برای تداوم روز افزونِ این جهش ها، از زحمات و تلاشهای مجموعه مدیران فعلی سازمان انرژی اتمی از جمله آقای دکتر صالحی رئیس این سازمان و همچنین تلاشهای مدیران قبلی تشکر و قدردانی کردند.

پیش از سخنان رهبر معظم انقلاب، آقای دکتر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی گزارشی از اقدامات و برنامه‌های این سازمان و همچنین دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور بیان کرد.

وی مأموریت اصلی و راهبردی سازمان انرژی اتمی را تأمین انرژی مورد نیاز کشور و در کنار آن، رفع سایر نیازمندیها در بخشهای مختلف بهداشت و درمان، صنعت و کشاورزی خواند و افزود: تکمیل چرخه سوخت هسته‌ای یکی از نقاط درخشان عملکرد سازمان انرژی اتمی در سالهای اخیر بوده است.

آقای صالحی همچنین با اشاره به تداوم پیشرفتهای هسته‌ای کشور در بخشهای تحقیق و توسعه و برنامه ساخت نیروگاههای جدید هسته‌ای، افزود: پیگیری طرح جامع اکتشاف اعم از اکتشاف هوایی و زمینی و شناسایی منابع جدید تأمین اورانیوم از دیگر اقدامات سازمان انرژی اتمی است.
ساخت واحدهای جدید نیروگاهی در سایت بوشهر و پیشرفت طرح تفصیلی نیروگاه دارخوین از دیگر مواردی بود که رئیس سازمان انرژی اتمی به آنها اشاره کرد و گفت: امروز همزمان با روز ملی فناوری هسته ای، واحد تولید ایزوتوپِ اکسیژن 18 در راکتور تحقیقاتی اراک آغاز خواهد شد.

منبع: khamenei.ir

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 45
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 7
  • شکوفه ۱۵:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    خدا را به خاطر داشتن رهبری چنین فرزانه وشجاع شکر میکنم.سخنان ایشان در این میدان دیپلماسی تسلیم به اسم توافق! روحم را تازه کرد.
  • ۱۵:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    بسیار ممنون . خیلی موارد برایم روشن شد . خدا رهبری را حفظ کند
  • دوستت دارم ۱۶:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    در همان زمان در حالیکه متخصصان ما اعلام کردند که توانایی تولید صفحه سوخت هسته ای را برای راکتور تهران دارند، غربیها تمسخر کردند اما جوانان ما در مدت کمتر از زمان پیش بینی شده این کار را انجام دادند و دشمنان مبهوت شدند...
  • انقلابی ۱۶:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    خونی که در رگ ماست هدیه به رهبر ماست
  • ۱۶:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    صالحی،رییس سازمان انرژی اتمی: امروز همزمان با روز ملی فناوری هسته ای، فعالیت تولید ایزوتوپ اکسیژن18 در رآکتور اراک آغاز می شود
  • سید مصطفی ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    رهبرا از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن . کاش مسئولین هم این شعار رو سرلوحه قرار بدهند که به والله قسم ما مشکلی تو کشورمون نخواهیم داشت
  • ۱۶:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    آخیش خون دل خوردن ما متوقف شد. خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خامنه ای را نگهدار
  • زمانی ۱۶:۵۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    خداوند سایه مقام معظم رهبری رابرسرمامستدام بداردودشمنانشان خاروذلیل گرداند
  • ۱۶:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    آخیش خون دل خوردن ما متوقف شد. خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خامنه ای را نگهدار
  • ناشناس ۱۶:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    ایستادگی یک منطق کاملا علمی دارد، این آقایان روشنفکر که همه را به ایدئولوژیک بودن و غیر علمی بودن رفتار می کنند یک مقدار از لاک تخیلات خودشان بیرون بیایند و واقعیات را ببینند و همان ها را تئوریزه کنند. واقعیات یعنی ایستادگی و پیروزی که به طور شاخص همین موضوع هسته ای می باشد. روشنفکران بدانند که تاریخ مصرف سخنانشان برای دوران قرون وسطی است. و از آن زمان تا کنون 50 الی 1000 سال گذشته است. بومی اندیشیدن یعنی واقعسات پیشرفت کشور را دیدن و منطق آن را دریافتن و این یعنی همان کار استقرایی علمی که این غربزدگان شیفته و خیال پرداز میگویند اما از آنجایی که نمی خواهند ببینند کاری هم نمی شود برای حال بیمار وخیم اینان کرد. به قول حضرت امام با این کرها و کورها و لال ها کاری نمی شود کرد.
  • ۱۶:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    خدا رهبری را حفظ کند.
  • فریبا ۱۶:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    جانم به فدات ای پسر فاطمه باز هم با شنیدن سخنانت آرام شدم
  • ۱۷:۰۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    اگر آقا نبود يه عده اي كشور رو دو دستي تقديم آمريكايي ها مي كردند خدا اين پير مراد ما را حفظ كند
  • حسین محمدی ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    سید علی خامنه ای رهبر دلم
  • میترا1 ۱۷:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    خدایا خدایا از عمر من بکاه و بر او بیفزا
  • ۱۷:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    اماما تا سخن بر لبانت جاری میشود قلب آرام و امیدوار میشود...خدایا آگاهمان کن و بصیرمان فرما....لبیک یا امام خامنه ای
  • علی ۱۷:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    جانم فدات معلوم نیست چرا برخی ها نمی خوان قبول کنن که دشمنی آمریکایی ها با ایران و ایرانی بخاطر مسائل هسته ای نیست و عمدتاً بخاطر از بین رفتن منافع خود در ایران و علی الخصوص از ترس بخطر افتادن امنیت صهیونیستهای حرومزاده است و بس. درد و بلاتون توی کاسه سر هرچی سازشکاره و پامال کننده خون شهدا...
  • موریس ۱۷:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    جانم فدای عزت و پیشرفت ایران یک بار زمان قاجار با بی توجهی شاهان به انقلاب صنعتی از دنیا عقب افتادیم و امروز نیاکانمان را در آن زمان سرزنش می کنیم که چرا کاری نکردند نسبت به بی توجهی درباریان .... حالا که در جهان انقلاب هسته ای شکل گرفته و آینده هر ملتی را این فناوری رقم خواهد زد ما با داشتن رهبر فرزانه مان اجازه نخواهیم داد یک بار دیگر از دنیا باز بمانیم و آیندگانمان نسل ما را مورد سرزنش قرار دهند ما با تحمل برخی سختی های اقتصادی ناشی از تحریم های غیر منصفانه به نفع فرزندانمان ایستادگی و گذشت می کنیم تا آیندگان ایران عزیزمان سر تعظیم برای این ایستادگی و از خود گذشتگی برای پیشرفت و عزت ایران در برابرمان فرود آورند سرفراز باشی ایران من
  • ناشناس ۱۸:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    به فدایت اماما!خاک پایت بودنم را آرزوست!
  • ۱۸:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    هنوز هست كسي كه بگه رهبري موافق تسليم شدن و تعطيلي هسته‌ايست؟! هنوز هست كسي كه بگه حضرت آقا در جريان تمام جزئيات مذاكرات هسته‌اي هست و موافقه؟!!
  • ۱۸:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    این سخنان همچون تیری هست که در قلب غرب زدگان و منافقان و وادادگان فرو میره طوری که از شدت سوزش به خود میپیچند بسوزید زنده و پاینده باشی رهبر محبوب من.
  • مجتبی ۱۹:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    جانم فدای رهبر
  • یک قــــــدم تا خدا ۱۹:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    . .:: اللًّهُـ‗‗ـمَ صَّـ‗‗ـلِ عَـ‗‗ـلَى مُحَمَّـ‌‗‗ـدوَ آلِ مُحَمَّـ‗‗َـدوعَجِّـ‗‗ـلّ فَّرَجَهُـ‗‗ـم ::. آهـــای ... بانیـــان ِ راهیـــان ِ نور ... با شـُــمـــایم ... یادمــان باشــد کــه ما خــون داده ایـــــم ... یک بیـــابان ، مــَـرد ِ مجنـــون داده ایـــــم ... امسال ، حکـم ِ جهـاد ، " اقتصـاد و فرهنگ " است ... مگــر هر روز شعـار نمیدهیم : " وای اگــر خامنه ای حکــــم ِ جهادم دهد " ؟؟! پــــــــس ... بسم اللــــــــــــــه ... رابطـه ی فرهنگ ِ Angry Birds را با فرهنــگ ِ زیبای دفـاع ِ مقــدس بگــوئید تا من هم بدانم .. به کجـــا چنیــــن شتابان... ؟؟!! مـــا دختـــرکان ِ نــسل ِ سربنـــدهای " یا زینب و یا فاطمـــه " ایـــــــــم ... پس ! نگـــذارید فرهنگ ِ barbi در مقابل ِ فرهنگِ شهیـده های ما ، برای دختــرکانمان در خطـوط ِ دفاع ِ مقدس ، قـد عَلَم کنـــد... .:: یـ‗‗ـا زهـ‗‗ـرا .س. ::. .
  • م-ب ۱۹:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    حضرت آیت الله خامنه ای افزودند: من در همان زمان هم از ابتدا گفته بودم که امریکا خواستار حل این موضوع نیست و بعد هم همه دیدند که هنگامی که توافق به مرحله عمل رسید، امریکاییها نگذاشتند اجرایی شود. تاکی نباید به حرف رهبری گوش کنیم آقای روحانی ماتعامل سازنده باجهان نمیخوایم به پیر به پیغمبر خودمون بااعتماد ملی میتونیم اقتصادمون رو به پیش ببریم
  • محسن شیرازی ۱۹:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    زدی تو خال
  • ۲۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    (...هیچیک از دستاوردهای هسته‌ای کشور قابل تعطیل شدن نیست و کسی هم حق معامله برروی آنها را ندارد و کسی هم این کار را انجام نخواهد داد) خوب حالا این همه تخریب ها و تبلیغاتی که تندروها میکردند که ترکمانچای و سازش و تعطیلی برنامه های هسته ایی اتفاق افتاده با این فرمایشات آقا که متضاد است!!! آیا میخواهید همچنان این خط تبلیغاتی را دنبال کنید که در برنامه های هسته ایی سازش و خیانت و تعطیلی شده؟؟؟
  • امیر ۲۰:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    فدات بشم آقاجان
  • مج مج ۲۱:۲۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    ایشان که موافقن و حمایت میکنن ، تو دیگه چی میگی ؟ کاسه داغ تر از آش برازنده شماست ...
  • ۲۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر اینکه مذاکرات باید ادامه یابد و چارچوب آن هم موضوع هسته ای است
  • امیر تبریز اوغلی ۲۱:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    به نظرم باید هر چه سریعتر دخالت کنن ایشون
  • سرباز ولایت ۲۲:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    اگر رهبری نبود کشوری هم نبود..... درود بر سید علی
  • ناشناس ۲۲:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    کار از اشاره گذشته
  • سرباز گمنام ۲۳:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    از تو به یک اشاره از ما به سر دویدن.
  • ۲۳:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۰
    0 0
    ماباولايت زندهايم -خوني كه دررگ ماست هديه به رهبر ماست
  • علی ۰۰:۱۸ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۱
    0 0
    جانم فدای رهبرم
  • ۰۰:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۱
    0 0
    اتفاقا این صحبتها را گفتن ایشون تا اونا بفهمن یا دستاوردهای نظام نمیتونن شوخی و معامله کنند!
  • ۰۱:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۱
    0 0
    همیشه حرفهای ایشون آرامش بخش وقوت قلب ماست.خدایاکمک کن کفران نعمت رهبری رانکنیم
  • محمد ۰۷:۳۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۱
    0 0
    جمله فوق دستوری است نه توصیف فضای فعلی کشور. کیست که نداند مراکز هسته ای تعطیل و پلمپ شدند؟
  • ۰۷:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۱
    0 0
    "حرکت علمی هسته ای، به هیچ وجه نباید متوقف و یا حتی کُند شود." پس اینهایی که مراکز هسته ای را پلمپ کردند خلاف تصریح آقا رفتار کرده اند.
  • ۱۰:۴۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۱
    0 0
    رهبرا فرمان بده من مصطفی ای دیگرم
  • ۱۰:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۱
    0 0
    آقا خدا شما رو حفظ کنه .آرام شدم
  • ۱۵:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۱
    0 0
    ایول دارن ایشون و هزارتا لایک
  • کاپیتان ۰۰:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۲
    0 0
    جانم فدای رهبرم رهبرا فرمان بده من مصطفی ای دیگرم به فدایت اماما!خاک پایت بودنم را آرزوست! همتون چــــــــــــــــــرت میگید!!!!!! از این جور آدما دور رهبری پره اما چرا آقا تنهاست؟ چون هیچکی حقیقتا" نه باهاش هست نه... اگه رهبری بگه ما از دولت حمایت میکنیم همین شماها جلوش درمیاید(دیدم که میگم) خدا وکیلی بیاید به دور از هر جبهه گیری و لج بازی سیاسی به هم کمک کنیم کشورمونو بسازیم با هم متحد باشیم دشمن روی جدایی ما حساب کرده به خدا حساب کرده روی تفرقه بین قومیت ها مذاهب جریان ها حساب کرده!!!!!!! اگر همه باهم متحد باشیم هیچکس هیچ غلطی نمیتونه بکنه.
  • روح اله ۱۳:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۲
    0 0
    امیدواریم خوش خیالان و خواب رفتگان داخلی ازخواب غفلت برخیزند...
  • بهزاد ۲۲:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۱/۲۲
    0 0
    من انتظار داشتم رهبري زودتر اين موضوع را گوشزد كنند.گرچه الان هم دلم خنك شد.در ايران ما بيش از حد ملاحظه كاري مي شود.مثل جريان سال 88 كه هنوز اون دو نفر مجازات نشدن.مجازات خيانت مشخص است و حكمش هم اعدامه.پس چرا اجرا نميشه؟؟!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس