
به گزارش مشرق به نقل از مهر، دانشگاه هنر در اين بيانيه آورده است: قلبي آکنده از اندوه و تأثر و چشمي اشکبار و خون فشان خبر دردناک شهادت مظلومانه صانع ژاله يکي از فرزندان عزيز و مؤمن اين دانشگاه را به ماتم نشسته ايم.
در ادامه اين بيانيه آمده است: با توجه به زمينه سازي هاي فراوان معاندان و دشمنان قسم خورده نظام و بررسي وضع خصمانه شبکههاي ماهواره اي و سايت هاي خبري در روزهاي اخير، اطمينان خواهيم يافت که اين حادثه دردناک يکي از هزاران هزينه اي است که ملت رشيد ايران بابت حقيقت طلبي خود در طول دوران انقلاب اسلامي پرداخته است و البته هرگز در عزم راسخ او خللي ايجاد نشده است. به تعبير امام عظيم الشأنمان "بکشيد ما را ملت بيدارتر مي شود".
در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است: ترديدي نيست که فضاي فتنه، گرداب سهمگين ترديدها و مرداب وسيع سوءاستفاده ها براي بدخواهان، مهيا نموده است که لازم است همه ما کاملاً هشيار باشيم و با حريت و جديت و توکل به خدا و تأسي به اولياء الهي، وظيفه ديني و انقلابي خود را بشناسيم و بدان عمل کنيم.
دانشگاه هنر در ادامه اين بيانيه آورده است: ما خود را موظف مي دانيم که همه توان خود را به کار ببنديم که خون پاک اين فرزند عزيزمان پايمال نشود به همين خاطر تا شناسايي دقيق عاملان و مسببان و آمران اين اقدام وحشيانه از پاي نخواهيم نشست.
در بخش ديگري از اين بيانيه آمده است: از دستگاههاي مسئول مصرانه مي خواهيم که در اين امر خطير و پيچيده که به احتمال زياد سرنخهاي آن به شبکه هاي جاسوسي و سازمان منافقين خواهد رسيد از هيچ کوششي فروگذاري نکنند و به وظيقه الهي و انقلابي خود در اولين فرصت ممکن عمل کنند.