
به گزارش مشرق به نقل از جهان، برخي از چهرههاي فراکسيون اقليت مجلس از جمله محمدرضا تابش نماينده اردکان، علي محمد مقيمي نماينده خمين، محسن نريمان نماينده بابل، مصطفي کواکبيان نماينده سمنان، محمدرضا خباز نماينده کاشمر، علي اکبر اوليا نماينده يزد از نمايندگاني بودند که در واکنش به عملکرد ??? نماينده ديگر در محکوميت سران فتنه و اغتشاشات روز گذشته بر صندلي خود نشستند و شعاري ندادند.
گفتني است ??? نفر از نمايندگان مجلس با برخاستن از صندليهاي خود در جايگاه هيأت رئيسه حاضر شده و شعارهاي "مرگ بر موسوي"، "مرگ بر کروبي"، "ما همه سرباز توايم خامنهاي" و... سرميدادند.
در همين رابطه لاريجاني خواست ابعاد مختلف ماهيت افراد ضد انقلاب را بررسي و گزارشي از نتايج بررسيهاي خود به مجلس ارائه دهند تا نمايندگان بدانند با اين جريان چگونه برخورد کنند.
رئيس مجلس شوراي اسلامي گفت: آقاياني که در ايران اطلاعيه صادر کردند و در دام و تله طراحي شده آمريکا افتادند ، با چه تحليلي دست به اين کار زدند؟
علي لاريجاني در آغاز جلسه علني امروز مجلس شوراي اسلامي افزود: آيا آنان قدري تامل نکردند که چه نفعي از اين اقدام براي ملل منطقه حاصل مي شود؟