کد خبر 2972
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۳۸۹ - ۲۱:۲۴

پليس عربستان، شيخ کاظم عمري، عالم سرشناس شيعي اين کشور را در شهر مقدس مدينه دستگير کرده است.

به گزارش مشرق به نقل از فرارو شيخ کاظم، فرزند شيخ محمد علي عمري است که اکنون نود سال از عمرش سپري شده است. اين عالم شيعي عربستان ، 45 سال از عمرش را در زندان هاي وهابيون عربستان سپري کرده و چند سال پس از پيروزي شکوهمند انقلاب اسلامي ايران ، از زندان آزاد شده است.
سايت " شبکه راصد الاخباريه" نوشت که پليس عربستان ، آقاي شيخ کاظم عمري را دوشنبه ي گذشته پس از شکستن در مزرعه اش در مدينه ي منوره ، دستگير کرده است.
بنا بر اين گزارش ، ده ها مامور امنيتي عربستان به باغ- مزرعه شيخ عمري حمله کرده و ضمن وارد آوردن خساراتي به اين مجموعه : شيخ کاظم را با خود برده اند.
به گزارش خبرنگار فرارو ، در باغ - مزرعه ي شيخ محمد علي عمري، مسجد شيعيان و نيز دفتر کار وي قرار دارد.
اين مسجد هر روزه پذيراي تعداد زيادي از زوار ايراني نيز هست. اين زوار ايراني که معمولا شب ها به مسجد شيعيان عربستان مي روند، نماز را به امامت شيخ کاظم اقامه مي کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس