کد خبر 29339
تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۷:۳۵

دبير کل کميسارياي روابط عربي - اروپايي، پيروزي انقلاب مردم مسلمان مصر را به مقام معظم رهبري و ملت جمهوري اسلامي ايران تبريک گفت و از عملکرد شبکه خبري العالم در حمايت از اين انقلاب و به ثمر نشستن آن تمجيد کرد.

به گزراش مشرق به نقل از فارس، "محمد السيد " روز شنبه در گفت و گو با شبکه العالم، با اشاره به بيانات مقام معظم رهبري خطاب به ملت مصر، اظهار داشت: به ملت ايران و رهبري اين کشور به دليل همبستگي و حمايت از ملت مصر تبريک مي گويم.

السيد تاکيد کرد: سرنگوني نظام مبارک در روز 22 بهمن همزمان با سالگرد پيروزي انقلاب اسلامي نشانه‌اي الهي است، که هر فرد خردمند و انديشمندي آن را درک مي‌کند.

دبير کل کميسارياي روابط عربي - اروپايي، افزود: بايد به ملت مصر يادآوري کنيم که براي موفقيت و رسيدن به آزادي و استقلال با ملت ايران و همه ملت‌هاي اسلامي همکاري کند؛ مصر بايد به جاي توجه به غرب، به سوي آسيا و کشورهاي اسلامي و عربي بازگردد.

وي تاکيد کرد: همچنين به شبکه العالم که در پيروزي انقلاب مردم و جوانان مصر سهيم بود، تبريک مي گويم و ما کساني را که به ملت مصر براي پيروزي در انقلاب تاريخي‌شان کمک کردند، فراموش نخواهيم کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس