کد خبر 289033
تاریخ انتشار: ۷ اسفند ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۵

تیم فوتبال سپاهان در خانه السد قطر در دقایق پایانی شکست تلخی را پذیرا شد.

به گزارش مشرق، تیم فوتبال سپاهان ایران عصر امروز از ساعت 19 میهمان السد قطر بود که این مسابقه در پایان با نتیجه 3 بر یک به سود السد خاتمه یافت.

گل اول السد را خلفان ابراهیم در دقیقه 17 وارد دروازه رحمان احمدی کرد. اما در دقیقه 78 مهدی شریفی با ضربه‌ای زیبا گل تساوی تیمش را به ثمر رساند. در حالی که سپاهان چند دقیقه بیشتر تا کسب بک تساوی ارزشمند در قطر فاصله نداشت، بلهاج در دقیقه 88 با ضربه‌ای مهار نشدنی دروازه رحمان احمدی را گشود و در دقیقه 90 هم رودریگو تاباتا اختلاف را به عدد 2 رساند تا السد این مسابقه خانگی را با نتیجه 3 بر یک به سود خود به پایان برساند.

در این دیدار رائول گونزالس به علت مصدومیت بازی را از روی سکوها و در کنار فرزندش تماشا می‌کند.

سپاهان برای بازی مقابل السد با ترکیب رحمان احمدی، شجاع خلیل‌زاده، هادی عقیلی، حسین پاپی (سوکای در دقیقه 90)، علی کریمی (محرم نویدکیا دقیقه 58)، امید ابراهیمی، مهدی شریفی، احسان حاج صفی، بولکو، علی حمودی و یعقوب کریمی (سرجیو ون‌دیک دقیقه 59) وارد زمین شد.

در این مسابقه همچنین بولکو از سپاهان در دقیقه 61 از داور کارت زرد گرفت.

در دیگر بازی این گروه از ساعت 20:55 الهلال عربستان میزبان الاهلی امارات است.
منبع: فارس

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 2
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۱۶:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۸
    0 0
    آفرين به رحمان احمدي اگه تو جام جهاني هم همينجوري وايسه دروازه قول ميدم از هر تيم 20 تا گل بخوريم.به هيچ توپي نه نگفت!
  • ۱۱:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۹
    0 0
    چندتا توپ گرفت؟اصلا بازيو ديدي؟

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس