رئیس‌جمهور آمریکا دریادار "مایکل راجرز" را به عنوان نامزدی تصدی پست ریاست...

گروه جنگ نرم مشرق- اوباما یک دریادار نیروی دریایی آمریکا را به عنوان نامزد تصدی پست ریاست آژانس امنیت ملی این کشور معرفی کرد.

باراک اوباما رئیسجمهور آمریکا دریادار "مایکل راجرز" را به عنوان نامزدی تصدی پست ریاست آژانس امنیت ملی و فرماندهی سایبری این کشور معرفی کرد. راجرز در طول 30 سالی که در نیروی دریایی آمریکا بود به طور گسترده در زمینه رمزشناسی فعالیت داشته و از سال 2011 سمت فرماندهی واحد امنیت سایبری ناوگان دریایی آمریکا را بر عهده داشته است. وی جانشین ژنرال کیث الکساندر که قرار است در فصل بهار از سمتش کناره گیری کند، میشود.

راجرز همزمان دو مقوله قدرت سایبری و مناقشات پیرامون جاسوسی های گسترده که توسط مقامات سابق آژانس امنیت ملی آمریکا صورت گرفت، را برعهده خواهد گرفت. در ماه های اخیر شایعه شده بود که راجرز از سمتش کناره گیری خواهد کرد، و هفته گذشته هم گزارش های زیادی درباره معرفی وی به عنوان نامزد تصدی این پست، منتشر شد. اما سرانجام چاک هیگل وزیر دفاع آمریکا عصر روز گذشته نامزدی وی را تایید کرد.


رئیس جدید N.S.A و فرماندهی سایبری آمریکا معرفی شد+عکس//آماده

چاک هیگل در بیانیه ای گفت: این یک زمان حیاتی برای آژانس امنیت ملی است، و دریادار راجرز شرایط فوق العاده و منحصر به فردی را در این موقعیت به وجود خواهد آورد که آژانس امنیت ملی همانگونه که به ماموریت حیاتی خود ادامه می دهد بتواند اصلاحات مورد نظر رئیس جمهور اوباما را به اجرا بگذارد. هیگل در ادامه برای اثبات تخصص راجرز در این زمینه به تصدی پست فرماندهی واحد امنیت سایبری ناوگان دریایی آمریکا توسط وی اشاره کرد و گفت: من همچنین مطمئنم که دریابان راجرز دانش لازم برای کمک به متعادل کردن خواسته ها درباره امنیت، حفظ حریم خصوصی و آزادی در عصر دیجیتال را داراست.

راجرز سال گذشته در گفتگو با مجله چیپس (CHIPS Magazine) متعلق به نیروی دریایی گفت که اطلاعات دیجیتال بخش مهمی از شبکه یکپارچه نظامی بود. وی همچنین افزود: "در حالیکه فضای سایبری پیش از این به عنوان یک نیروی حمایتی در نبردهای دریایی، هوایی و زمینی محسوب می شد اما امروزه فضای سایبری نیز هم سنگ یک عرصه نبرد تمام عیار به حساب می آید.

روزنامه واشنگتن پست گزارش کرد که اوباما دو هفته قبل با راجرز در این باره صحبت کرده و گزارش شده که الکساندر هم از انتخاب راجرز برای جانشینی اش حمایت می کند. راجرز باید نخست توسط سنا در یک سری از جلسات استماع شرکت کند که ممکن است این جلسات به دلیل بحث جاسوسی های اخیر به نزاع کشیده شود.

بسیاری از طرفداران اصلاح برنامه های جاسوسی آمریکا امیدوار بودند تا برای آژانس امنیت ملی و فرماندهی سایبری به صورت جداگانه مدیریت شوند. همچنین این امیدواری وجود داشت که اوباما یک غیرنظامی را برای اداره کردن آژانس امنیت ملی به جای یک افسر ارتش انتخاب کند. تصمیم اوباما برای انتخاب راجرز نشان از عدم تمایل وی به واگذاری رهبری این نهاد اطلاعاتی به غیرنظامیان است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 7
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 2
  • سوزن بان ۰۰:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    0 0
    یانکی سایبری !
  • ۰۰:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    0 0
    از یه چیز امریکا خیلی خوشم میاد هیچکس را اتوبوسی و بی بلیط سوار نمیکنند کارهاشون معلومه رفیق بازی نمیکنن چون آرمانشون براشون مهمه ولی ما چی؟
  • ماوراء ۰۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    0 0
    مغز جهان.بنده به شدت ضد اعمال ایالات متحده هستم.ولی تدبیر یعنی بهترین و عالی ترین شیوه به کارگیری وسیله ها برای رسیدن به هدف.ایلات متحده این پوشالی ترین ابرقدرت جهان با دقت و عملکرد بی نظیرش همیشه مورد تحسین بنده بوده نه از این جهت که مورد قبول باشد بلکه برای رسیدن به هدف های عالیه اش استراتژی 50 ساله را دنبال می کند.(هرچند همیشه بازنده توازن قدرت است)ولی مسولین امروز جمهوری اسلامی هیچ عملکرد دلنشینی مبنی بر ساختن سیاستی قوی مبتنی بر دیپلماسی+قوی ساختن بنیاد های فکری وعملی در ایران است.چالش بزرگ امروز کشور نارنینم وجود اشخاص غرب پرست و غرب ستیز است.آن هایی که علم پوسیده ی غربی تجویز می کنند و تسلیم اند و آنهایی که آنقدر اهداف برنامه ریزی شده را کوچک کرده اند و کاری نمی کنند.اگر می خواهید ایران پیشرفت کند 1 راه حل دارد،و آن امام خامنه ای است و پیاده کردن مبانی فکری اش.چون ایشان همچون یک استراتژیست حرفه ای عمل می کنند لکن احمق هایی در ایران تشریف دارند که می گویند:بعضی ها ما را نصیحت می کنند اگر رهبر میکند او رهبر باید نصیحت کنه.................................کی گوش کنهههههههههههههههههههههههههههههههههه.ای وای بر من دلم سخت پر از درد.همین.
  • حسين ۰۳:۵۳ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    0 0
    ببينيد اينها هم با تمام ظلم و استثمارى كه در حق بقيه ملتها انجام ميدن ولى وقتى منافع خودشون وسط باشه قانون و صلاح كشور خودشون را كاملا رعايت ميكنن مثل ما ور نميدارن يك تخصص بى ربط را بذارن مسئول ميراث فرهنگى يا پستها را به افراد غير متخصص و نالايق تنها به دليل رفاقت و هم حزب بودن بسپارند
  • ۰۸:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    0 0
    واضح ترين دليل براي نگاه نظامي آمريكا به فضاي سايبر
  • علوی ۲۳:۱۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۹
    0 0
    رئیس سازمان جاسوسی nsa و جاسوسی از خانه های تک تک مردم جهان اعم از سیاسیون جوانان و ... این سازمان مغز جاسوسی کل دنیاست مایکروسافت ، هالیوود و شرکت های بزرگ دنیا از این سازمان پروتکل اجرایی میگیرند و ... این سازمان دنبال نظام یکپارچه نظم نوین جهانی یعنی سازمان سلطه و استعماری جهانی به مدیریت صهیونیست هستند
  • محمد امین ۱۰:۵۴ - ۱۳۹۵/۰۴/۳۰
    0 0
    میدونی چرا اینجوریه؟ اونام رفیق بازی میکنن ولی چون متخصص زیاد دارن و تجربه چند صد ساله دارن کارا تعریف شدس پس میدونن رفیقه رو کجا بکارن!!! مثل ما فله ای عمل نمیکنن احتمالا اگه اونا 500 سال به این سطح رسیدن ما طی 100 سال هم بهشون میرسیم و هم رد میشیم!!!

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس