کد خبر 278588
تاریخ انتشار: ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۰۵

عضو هیئت‌رئیسه مجلس درباره تبصره اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها، گفت: قبلاً اعلام شده بود که دولت این تبصره را سه‌شنبه به مجلس می‌دهد اما هنوز چیزی خبری در اینباره نیست.

به گزارش مشرق، حجت‌الاسلام حسین سبحانی‌نیا نماینده مردم نیشابور و عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا تعبیه اتاقک‌های متصل به بالکن‌های صحن علنی محدودیت رسانه‌ها بوده است یا نه؟ گفت: اصلاً ما چنین هدفی نداشتیم اما اگر برای خبرنگاران، عکاسان و تصویربرداران با ایجاد این اتاقک‌ها مانعی به وجود آمده باشد، آن را حتماً پیگیری و برطرف می‌کنیم.

وی درباره تبصره اجرای فاز دوم هدفمندی یارانه‌ها که قرار است فردا توسط دولت تقدیم مجلس شود، گفت: قبلاً چنین چیزی اعلام شده که دولت این تبصره را سه‌شنبه اول بهمن تقدیم مجلس خواهد کرد اما هنوز چیزی درباره این موضوع مشخص نیست.

سبحانی‌نیا درباره تعطیلی جلسه علنی روز چهارشنبه پارلمان نیز گفت: هنوز این موضوع قعطی نیست و درباره آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس