رئیس مجلس طی نامه ای به رییس دادگستری استان تهران در واکنش به مصاحبه فاطمه هاشمی تاکید کرد: بنده هرگز شکایتی نسبت به فاطمه هاشمی نداشته و ندارم.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی طی نامه‌ای به رییس دادگستری در واکنش به مصاحبه فاطمه هاشمی مبنی بر اینکه لاریجانی از وی شکایت کرده است، گفت: بنده هرگز شکایتی نسبت به فاطمه هاشمی نداشته و ندارم.

متن این نامه به شرح ذیل است:

جناب آقای آوایی

رئیس محترم دادگستری کل استان تهران

با سلام

براساس آنچه در رسانه‌ها منعکس گردیده سرکارخانم فاطمه هاشمی امروز 18/10 /92 در دادگاهی حاضر شدند و در مصاحبه‌ای اعلام نمودند به دلیل مطالبی که علیه اینجانب مطرح کردند به دادگاه فرا خوانده‌ شده‌اند.

بنده هرگز شکایتی نسبت به ایشان نداشته و ندارم.

مطلبی اگر نسبت به این جانب مطرح کرده‌اند احتمالا به دلیل عصبانیت نسبت به مطالبی بوده که در مجلس نسبت به اخوی ایشان مطرح شد و بنده هم تذکر به گوینده دادم که احتمالاً نشنیدند به هر تقدیر وجهی برای رسیدگی به این امر نمی‌بینم بنده نسبت به کسانیکه سال گذشته با کفش و مهر به حقیر حمله کردند شکایتی نکردم این خواهر محترمه که فقط حرفی زدند و بنده نسبت به سخنان ایشان گله‌ای ندارم علی ایحال به هر نحوی که مصلحت می‌دانید این پرونده را مختومه نمائید.

علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • جسن ۲۲:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    0 0
    خوب یعنی چه؟؟؟؟؟؟
  • حمیدبابایی ازقم ۲۲:۲۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    0 0
    عشق منی هاشمی
  • ۲۳:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    0 0
    انشاالله با عشقتون محشور شین

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس