کد خبر 275631
تاریخ انتشار: ۱۷ دی ۱۳۹۲ - ۲۲:۴۵

ماجد الماجد هفته گذشته توسط نیروهای امنیتی لبنانی دستگیر شد ولی ناگهان چند روز پس از دستگیری خبر مشکوکی در خصوص مرگ وی اعلام شد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، گزارش رسمی پزشکی قانونی در لبنان حاکی است که ماجد الماجد به دلیل بیماری و کاملا طبیعی جان داده است.

این تروریست سعودی سرکرده گروهک "عبدالله عزام" بود؛ گروهکی که مسئولیت حمله تروریستی نزدیک سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت را برعهده گرفت.

ماجد الماجد هفته گذشته توسط نیروهای امنیتی لبنانی دستگیر شد ولی ناگهان چند روز پس از دستگیری خبر مشکوکی در خصوص مرگ وی اعلام شد.

پنج‌شنبه گذشته منابع لبنانی تأکید کردند، "ماجد الماجد" سرکرده سعودی گروهکی که مسئولیت حمله تروریستی به سفارت جمهوری اسلامی ایران در بیروت را برعهده گرفت؛ از بندر بن سلطان، رئیس سازمان اطلاعات عربستان فرمان می‌گرفت.

پس از دستگیری این فرد توسط نیروهای لبنانی، مسئولان امنیتی از او آزمایش دی ان ای به عمل آوردند تا از هویتش اطمینان یابند.

ماجد الماجد طی سال‌های اخیر در اردوگاه عین الحلوه در جنوب لبنان اقامت داشت و چند ماه قبل به سوریه رفت و با "ابومحمد الجولانی" سرکرده "جبهه النصره" بیعت کرد ولی پس از کودتایی ناکام علیه الجولانی به بیروت بازگشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 4
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • ۲۳:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    اين عوضي از قصد كشتن كه بعضي از ماجراها لو نر شما چه ساده
  • محمد ۲۳:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    0 0
    کسی که کشتش حتما اونقدر نفوذ داشته که توپزشکی قانونی هم دست کاری کنه .
  • ۱۰:۲۹ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    0 0
    حيف شد ، اين شغال بايد زنده ميموند .اسرار زياد با خودش به جهنم برد
  • هومن ۱۲:۵۷ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    0 0
    دروغ می گن عربستان سرش و زیر آب کرد عربستان متاسفانه نقش بسیار مخربی در منطقه دارد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس