کد خبر 274195
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱

رئیس مجلس در نامه‌ای به رئیس جمهور، مصوبه بهمن ماه سال گذشته دولت دهم را مغایر قانون اعلام کرد.

 به گزارش مشرق به نقل از تسنیم، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس جمهور، یک مصوبه دولت دهم را مغایر قانون اعلام کرد. متن کامل نامه لاریجانی به روحانی به شرح زیر است:

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جناب آقای دکتر روحانی

ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران

بازگشت به رونوشت تصویب‌نامه هیأت محترم وزیران به شماره 234544/ت48176هـ مــورخ 92/11/30، موضوع «اجازه ورود و ترخیص خودرو»، متعاقب بررسی‌ها و اعلام نظر مقدماتی «هیأت بررسی و تطبیق مصوّبات دولت با قوانین» و مستنداً به صدر ماده واحده و تبصره (4) الحاقی به «قانون نحوه اجراء اصول هشتادوپنجم (85) و یکصدو سی‌وهشتم (138) قانون اساسی‌ جمهوری اسلامی ایران و اصلاحات بعدی» و ماده (10) آیین‌نامه اجرایی‌ آن، ‌مراتب متضمّن اعلام نظر قطعی جهت اقدام لازم در مهلت مقرر‌ قانونی و اعلام نتیجه به این جانب ابلاغ می‌گردد.

بدیهی است پس از انقضای یک هفته مهلت مقرر در ‌قانون، آن بخش از مصوبه که مورد ایراد قرار گرفته است، ملغی‌الاثر خواهد بود.

«نظر به اینکه از یک سو برای ورود و ترخیص خودرو، ضوابط متعددی از جمله در مواد (2) و (3) «قانون ارتـقاء کیفی تولیـد خودرو و سایر تولـیدات صـنعتی داخلی» ـ مصوب 1389ـ و تبصره‌های (13) و (14) ماده واحده «قانون چگونگی محاسبه و وصول حقوق گمرکی، سود بازرگانی و مالیات انواع خودرو و ماشین‌آلات راهسازی وارداتی و ساخت داخل و قطعات آنها» مقرر شده و از سوی دیگر، مصوبه صدرالذکر ورود و ترخیص خودرو را بدون ذکر هیچ قیدی و به صورت مطلق برای شرکت مذکور در مصوبه، مجاز اعلام کرده است، بنابراین، متن مصوبه که اطلاق آن دربردارنده جواز ورود و ترخیص خودرو بدون رعایت ضوابط قانونی مربوط می‌باشد، مغایر قانون است.»

رئیس مجلس شورای اسلامی

علی لاریجانی

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • حسین ۱۱:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    0 0
    چی شد؟
  • میترا1 ۱۱:۴۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    0 0
    فعلا که همه دست در دست هم !!! هیچکاری نمیکنن ! کار مسئولین از صدر تا ذیل شده مصاحبه و حرف زدن و تو مجلس ختم شرکت کردن و بذر نا امیدی تو جامعه پخش کردن و سیاه نمایی از دولت گذشته و ............ بعد هم فقط با انگشت اشاره یه جا را نشون میدن ! امریــــــــــــــــــــــــــکا و غرب !{ کلید شون فقط این قفل را میتونه باز کنه !!} متاسفم که انرژی مردم را اینجوری تحلیل میبرند و فقط سیاسیکاری میکنند !
  • سينا ۱۲:۱۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۱
    0 0
    شماره 234544/ت48176هـ مــورخ 92/11/30 به تاريخ مصوبه دقت كنيد بابا عجب مملكتي داريم كه مصوبه هاي دو ماه ديگه از همين حالا مشخصه

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس