یک عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع مجلس از تصویب تقاضای جمعی از نمایندگان برای تحقیق و تفحص از شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران در جلسه عصر امروز (سه‌شنبه) این کمیسیون خبر داد.

به گزارش مشرق، الله‌وردی دهقانی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بعد از بررسی و تصویب تحقیق و تفحص از شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، این تقاضا در صحن علنی مجلس نیز به رای گذاشته می‌شود و در صورت تصویب در مجلس فعالیت آن کلید می‌خورد.

وی با اشاره به حضور وزیر ارتباطات در جلسه کمیسیون صنایع مجلس از طرح مربوط به مشکلات مخابرات خبر داد و افزود: مشکلاتی که در رابطه با خصوصی‌سازی مخابرات وجود دارد مورد بحث و بررسی قرار گرفت و اینکه مخابرات علی‌رغم درآمد 9 هزار میلیارد تومانی در شهرها و روستاهای محروم سرمایه‌گذاری نمی‌کند و خدمات با کیفیت در این مناطق ارائه نمی‌دهد، زیرا برخی از خدمات در مقابل درآمدها هزینه بالایی می‌برد و بخش خصوصی برای ارائه این خدمات در مناطق محروم هزینه نمی‌کند.

نماینده مردم ورزقان در مجلس ادامه داد: در مورد پست هم تاکید نمایندگان این بود که همانطور که یک مرسوله در تهران و شهرهای بزرگ جابه‌جا می‌شود در مناطق محروم و روستاها هم به همان اندازه خدمات ارائه شود و شرکت پست که در حال واگذاری به بخش خصوصی است، در این باره تضمین بدهد و یا حاکمیت این کار را انجام بدهد، اگر هم پست به بخش خصوصی واگذار شد، دفاتر در نقاط دوردست و محروم، محدود یا حذف نشود.

دهقانی یادآور شد: وزیر ارتباطات نیز در این جلسه تاکید داشت که در واگذاری‌ها حاکمیت دولت باید حفظ شود و خدمات به دستی توزیع شود.

این عضو هیات رییسه کمیسیون صنایع مجلس در پایان یادآور شد: نمایندگان خواستار پیش‌بینی این موارد در مورد نظارت بر کیفیت، کمیت و چگونگی ارائه خدمات پستی، در لایحه پست شدند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس