کد خبر 264935
تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۸:۳۵

شبکه خبری المیادین گزارش داد که فرانسه از مواضع سختگیرانه‌اش در مورد توافق هسته‌ای با ایران عقب نشست.

به گزارش مشرق به نقل از فارس، شبکه خبری المیادین، در خبری  اعلام کرد که فرانسه از مواضع سختگیرانه‌اش در مورد توافق هسته‌ای با ایران عقب نشست.

این شبکه به جزئیات بیشتر این خبر و نحوه تغییر مواضع پاریس در قبال موضوع هسته ای ایران اشاره ای نکرد.

دور تازه مذاکرات هسته‌ای میان ایران و گروه 1+5 از امروز در شهر ژنو سوئیس آغاز می‌شود.

بسیاری از تحلیگران سیاسی ، مواضع سخت فرانسه در دور قبلی را عامل شکست در دستیابی به توافقی در خصوص موضوع هسته ای ایران ارزیابی می کنند. «فرانسوا اولاند» رئیس‌جمهور فرانسه اخیرا به فلسطین اشغالی سفر کرد. مواضع فرانسوی‌ها در مذاکرات هسته‌ای موجب شد تا مقامات اسرائیلی استقبال بی‌سابقه‌ای از اولاند و تیم همراهش داشته باشند.

«شیمون پرز» رئیس رژیم‌صهیونیستی در مراسم استقبال از اولاند، وی را دوست اسرائیل خوانده و گفت اسرائیل به فرانسه مدیون است. نتانیاهو نیز از فرانسوی‌ها خواسته است از مواضع خود در مذاکرات هسته‌ای کوتاه نیایند.

 «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم‌صهیونیستی پیش از این بارها نسبت به «معامله بد» با ایران هشدار داده و از آمریکایی‌ها خواسته است از توافق با ایران خودداری کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 1
  • کاوه ۱۸:۵۷ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    0 0
    انگلیس با سیاست تر از اینه که نقش Bad cop را بازی کنه، احتمالا این سری آلمان می شه پلیس بده
  • ۱۹:۳۶ - ۱۳۹۲/۰۸/۲۹
    0 0
    میترسم یهو روسیه بشه
  • اسمال ۱۵:۵۲ - ۱۳۹۲/۰۸/۳۰
    0 0
    یاد ضرب المثل . شاه بخشیده شاه قلی نمی بخشه . بخیر

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس