
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان گفت: مصرف آب ميوهها براي کاهش خستگي مفرط مفيد است و فعاليتهاي طبيعي سلولهاي بدن را تنظيم ميکند.
به گزارش مشرق، مرتضي صفوي در گفتوگو با فارس، افزود: آب ميوه سرشار از آنتي اکسيدان و املاح معدني مانند پتاسيم و منيزيم است.
وي گفت: مهمترين عامل خستگي که پس از انجام کارهاي سخت انسان را درگير ميکند کاهش ميزان اسيد فوليک در بدن است. اسيد فوليک براي تقويت اعصاب، رفع خستگي، ضعف مفيد است.
عضو هيئت علمي دانشگاه علوم پزشکي اصفهان افزود: مصرف آب ميوهها براي کاهش خستگي مفرط مفيد است. آب ميوه فعاليتهاي طبيعي سلولهاي بدن را تنظيم ميکند و همچنين کار غدد بزاقي را نيز افزايش ميدهد.
صفوي اضافه کرد: سه چهارم ليوان آبميوه معادل يک سهم ميوه است و آنتياکسيدانها براي رفع خستگي بدن بسيار مفيد هستند. ميوه براي گوارش و جذب مواد غذايي، تبديل مواد غذايي به بافتهاي بدن، و توليد انرژي در سطح سلولي اهميت بسيار زيادي دارند.