کد خبر 26308
تاریخ انتشار: ۶ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۰:۴۵

در حال حاضر درآمد حاصله از صندوق صدقات ساليانه حدود 130 ميليارد تومان است که با استفاده از امکانات صندوق‌هاي صدقات ديجيتالي سطح اين درآمدها افزايش پيدا مي‌کند.

سارقين به تازگي شگرد جديدي را براي سرقت از صندوق هاي صدقات ابداع کرده اند.
به گزارش خبرنگار مشرق اين سارقين با آغشته کردن ورودي صندوقها به شمع مذاب، باعث پايين نرفتن پولها شده و در زمان مناسب، اقدام به سرقت آنها مي کنند.
استفاده از ميله هاي مفتولي براي بيرون کشيدن صدقات از شگردهاي قديمي سارقين است که اخيرا با اعتراض مردم مواجه شده و سارقين که عمدتا از معتادان و بي خانمان ها هستند، روشهاي جديدي را براي اين کار ابداع کرده اند.
گفتني است در حال حاضر هشت ميليون و 500 هزار صندوق صدقات کوچک و بزرگ در کشور وجود دارد که با راه‌اندازي صندوق صدقات ديجيتالي، اين صندوق‌ها به تدريج جمع‌آوري مي‌شوند. اين در حالي است که در مرحله نخست فقط 200 صندوق صدقات ديجيتال در مراکز عمومي، دولتي و خصوصي در سراسر کشور نصب شده که روند کندي را نشان مي دهد.
در حال حاضر درآمد حاصله از صندوق صدقات ساليانه حدود 130 ميليارد تومان است که با استفاده از امکانات صندوق‌هاي صدقات ديجيتالي سطح اين درآمدها افزايش پيدا مي‌کند.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس