کد خبر 26056
تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۸۹ - ۱۱:۰۵

به گزارش مشرق به نقل از جوان،‌ طرح هدف مندي يارانه که بدرستي مي توان از آن به يک طرح بزرگ اقتصادي ياد کرد از پيش از اجرايي شدنش با برنامه و هجمه هاي مختلف خارجي و داخلي رو به رو شده است.

در همين راستا در پي کشف چند انبار احتکار کالا ابعاد جديدي از برنامه ها براي زمينگير کردن اين طرح بدست آمده است.

گفته مي شود در بازرسي از تعدادي از انبارها گرچه برخي اقلام شامل مواد غذايي و محصولات نفتي کشف شد و قاعدتا عمده آنها مربوط به سود جويي هاي شخصي بوده اما با بررسي هاي دقيق صورت گرفته مشخص شده که صاحبان تعدادي از اين انبارها بهائي بوده و بر اساس يک برنامه تشکيلاتي به احتکار کالا در اين زمينه پرداخته اند.

در بررسي پرونده اين افراد بهائي آن ها گفته اند که اين اقدامات را طبق دستور العمل تشکيلات انجام داده و هدف اصلي ايجاد نگراني عمومي در زمينه کمبود برخي از اقلام در جامعه بوده است.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس