کد خبر 257933
تاریخ انتشار: ۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۰

یک مقام ارشد اطلاعاتی آمریکا گزارش‌هایی که فاش می‌کردند آمریکا داده‌های تماس‌های تلفنی شهروندان فرانسوی را جمع‌آوری می‌کرد، نادرست نامید.

به گزارش مشرق، تسنیم به نقل از بی‌بی‌سی نوشت: جیمز کلاپر، مدیر اطلاعات ملی آمریکا، گزارش‌های اخیر روزنامه لوموند را مبنی بر برنامه‌ها جاسوسی آمریکا در فرانسه به چالش کشید.

این روزنامه اعلام کرده بود که جاسوس‌ها آمریکایی با هک کردن شبکه‌های خارجی، بدافزار‌هایی را وارد میلیون‌ها کامپیوتر در فرانسه کرده‌اند.

این گزارش بر اساس اطلاعاتی که ادوارد اسنودن، کارمند سابق نهادهای اطلاعاتی آمریکا، افشا کرده تهیه شده است.

کلاپر در بیانیه‌ای که روز سه‌شنبه منتشر شد اعلام کرد: "مقالات اخیر در روزنامه فرانسوی لوموند درباره فعالیت‌های اطلاعاتی آمریکا در خارج نادرست و گمراه‌کننده بودند."

وی در ادامه مدعی شد اتهامات مبنی بر اینکه آژانس امنیت ملی آمریکا 70 میلیون تماس تلفنی شهروندان فرانسوی را  ضبط کرده است نادرست می‌باشد.

کلاپر در ادامه افزود که درباره جزئیات برنامه جاسوسی آمریکا چیزی نخواهد گفت، اما تأیید کرد که "آمریکا همان اطلاعاتی را که سایر کشورها نیز جمع‌آوری می‌کنند، کسب می‌کند."

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس