وی خاطرنشان کرد: اگر ارتباط با آمریکا میتوانست مشکلات اقتصادی کشورها را حل کند چرا در حال حاضر کشورهایی مانند یونان، ایتالیا و اسپانیا به سبب داشتن مشکلات اقتصادی ورشکسته شدند.
عباسی با اشاره به اینکه در حال حاضر دولت یونان 5.5 تریلیون دلار و دولت ایتالیا 2 تریلیون بدهی دارند افزود: چرا آمریکا با 16.6 تریلیون دلار بدهی نتوانسته حداقل مشکلات اقتصادی خود را حل کند.
آمریکا اگر طبیب اقتصاد بود فکری به حال اقتصاد ورشکسته خود میکرد
وی با تاکید بر اینکه آمریکا تولید ثروت نمیکند بلکه تولید پول میکند، خاطرنشان کرد: خلق پول در آمریکا بدون پشتوانه طلا است و ارزشی ندارد.
وی با انتقاد از برخی از نظریات که ارتباط با آمریکا اوضاع را بهتر میکند تصریح کرد: آمریکا اگر طبیب اقتصاد بود نخست فکری به حال اقتصاد ورشکسته خود با تریلیونها دلار بدهی میکرد.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه آمریکا میخواهد به بهانه تحریمها ایران را پای میز مذاکره آورد افزود: آمدن ایران به پای میز مذاکره برای آمریکاییها به ویژه دموکراتها حیاتی است و آنها میخواهند با گشودن سفارتخانههای دو کشور به مسئله عدم حمایت آمریکا از شاه و قطع ارتباط سی و چند ساله با ایران سرپوش بگذارند.
وی با بیان اینکه دولت آمریکا حدود 14 روز است که (شاتداون) شده است افزود: معلوم نیست کشوری که در مشکلات اقتصادی خود غوطهور است چگونه میخواهد وضعیت اقتصاد ایران را بهبود بخشد.
آمریکا به دنبال پیدا کردن یک گورباچف در ایران است
عباسی با اشاره به اینکه آمریکا میخواهد مسیر 60 سالهای را که برای فروپاشی شوروی طی کرد اظهار کرد: آمریکا در 2 دوره 30 ساله زمینه برچیده شدن شوروی را فراهم کرد و در حال حاضر به دنبال پیدا کردن یک گورباچف در ایران است.
وی تاکید کرد: آمریکا یک بار در دولت اصلاحات و بار دیگر در سال 85 و 86 در دولت اصولگرای محمود احمدینژاد برای ایجاد ارتباط با ایران جلو آمد.
وی با بیان اینکه آمریکا قصد داشت باب مذاکره را در دولت اصولگرا باز کند تا قفل مبارزه با آمریکا شکسته شود افزود: در سال 85 و 86 با متهم کردن ایران درباره کارگذاشتن بمبهای کنار جادهای در عراق توانست نمایندگان کشورمان را به پای میز مذاکره آورد که در آن زمان به خاطر مردم عراق انجام این مذاکرات مورد قبول قرار گرفت.
دولتمردان در مذاکرات براساس رهنمودهای رهبری عمل کنند
عباسی تصریح کرد: در شرایط فعلی نیز آمریکاییها به بهانه انرژی هستهای میخواهند ایران را به پای میز مذاکره آورند که از دولتمردان کشورمان انتظار میرود طبق رهنمودهای مقام معظم رهبری در جهت حفظ منافع ملی کشور عمل کند.
این محقق دانشگاه با بیان اینکه ایران در روزهای آینده 1+5 مذاکرات هستهای دارد، گفت: این مذاکرات با 5 کشوری صورت میگیرد که خود دارای سلاح هستهای هستند و یکی از آنها مانند آمریکا از این سلاح برای کشتار مردم نیز استفاده کرده است.
وی با تاکید بر اینکه در حال حاضر کشورهای دارنده سلاح هستهای 27 هزار کلاهک بمب هستهای دارند، افزود: این مقدار کلاهک میتواند 3.5 بار کره زمین را منهدم و نابود کند.
وی تاکید کرد: ما قصد بهرهگیری صلحآمیز از انرژی هستهای را داریم زیرا در مبانی دینی و اسلامی ما استفاده از سلاحهای کشتار جمعی منع شده است.
دکتر عباسی با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران میخواهد کشوری مستقل باشد و از منافع ملی خود دفاع کند، تصریح کرد: در حال حاضر آمریکا و متحدانش میخواهند ایران را از دسترسی به دانشی که حدود 6 سال پیش خودشان به آن دست یافتند محروم کنند و این در حالی است که خود مدعی آزادی در جهان میدانند.
ملت ایران با دست خالی با دولت متجاوز عراق جنگید
وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه کشوری که شهید میدهد ذلت ندارد، گفت: اگر کشورهایی مانند عراق، افغانستان و پاکستان مانند ملت ایران اهل جهاد و شهادت بودند هرگز به وضع فعلی گرفتار نمیشدند.
این استاد دانشگاه با اشاره به اینکه آمریکا حدود 12 سال در افغانستان و 10 سال در عراق اردو زده است، افزود: پس از گذشته سالها اشغالگری هنوز ترور و ناامنی در این کشورها موج میزند.
خط مرکز مذاکرات، لکهدار نشدن عزت و شرف ملت ایران است
عباسی با تاکید بر اینکه ملت ایران با دست خالی با دولت متجاوز عراق جنگید افزود: در شرایطی که در ایران از ابتدای انقلاب تاکنون حدود 300 هزار نفر از هموطنانمان به شهادت رسیدند در دوران اشغالگری آمریکا در عراق نزدیک به یک میلیون نفر براثر ناامنی و بمبگذاری کشته شدند.
وی خط مرکز مذاکرات را لکهدار نشدن عزت و شرف ملت ایران دانست و گفت: ملت ایران همواره ثابت کرده که اهل کوتاه آمدن نیست.
عباسی تاکید کرد: حمایت گسترده مردم ایران از مسئله هستهای در سالهای گذشته موجب شد تا تعداد سانتریفیوژها از صفر به 20 هزار عدد برسد.
حسن عباسی در ادامه سخنرانی خود در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان با موضوع دکترین دیپلماسی قابل انعطاف اظهار کرد: در حال حاضر مسئله ربا از سطح فردی به سطح دولتی رسیده است.وی افزود: وقتی دلار از 1000 تومان به 3000 تومان افزایش مییابد، دو هزار تومان افزایش قیمت که از جان و دل ملت بیرون کشیده شده تا کسری بودجه دولت تامین شود، یک ربای دولتی است.
این کارشناس مسائل سیاسی با تاکید بر اینکه مسئله ربا و رباخوری در دین مبین اسلام به شدت مورد نکوهش قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 80 درصد اقتصاد کشور بر پایه ربا است.
انتقاد عباسی از سیاستهای اقتصادی دولت احمدینژاد
وی با انتقاد از سیاستهای اقتصادی دولت احمدینژاد گفت: احمدینژاد با دادن یارانه به مردم، در واقع پول خردهایی را در بین ملت تقسیم کرد که زمینهساز تورم در کشور شد.
عباسی با بیان اینکه رهبر معظم انقلاب کلیات هدفمندی یارانهها را تایید کردند، نه روش اجرای یارانهها را، خاطرنشان کرد: وقتی ماهانه مبلغی تحت عنوان یارانه به هر فرد داده میشود، این مبلغ جزئی نه تنها سبب رونق اقتصادی نشده، بلکه سبب افزایش خرید خرد و نقدینگی تورمزا در جامعه میشود.
وی با بیان اینکه بنده در سال 89 شیوه اجرای هدفمندی یارانهها را در صداوسیما مورد نقد قرار دادم، افزود: در حال حاضر دولت جدید نیز میخواهد سه دهک بالا را حذف کند که این مسئله نیز مشکلساز میشود.مدل اقتصادی احمدینژاد بر اساس مکتب فریدمنی پایهگذاری شده بود.
عباسی با تاکید بر اینکه مدل اقتصادی احمدینژاد بر اساس مکتب فریدمنی پایهگذاری شده بود، افزود: احمدینژاد و تیم اقتصادیاش باید در ارتباط با این شیوه اقتصادی که منجر به ایجاد یک دولت ربوی در کشور شد، پاسخگو باشند.
این استاد دانشگاه با انتقاد از سیاست دولت جدید در بالانگه داشتن قیمت ارز، خاطرنشان کرد: وقتی رئیس کل جدید بانک مرکزی در یک مراسم صبحانه خوری اعلام میکند که دلار نباید از 2 هزار و 900 تومان پایینتر بیاید، نشانگر این است که دولت جدید نیز میخواهد سیاست دولت قبل را ادامه دهد.
وی با انتقاد از مکتب اقتصادی دولت روحانی، تصریح کرد: متاسفانه مکتب دولت جدید نئوکینزی است که این مکتب در دولتهای یونان، ایتالیا و پرتغال با شکست مواجه و منجر به ایجاد دولتهای ورشکسته در آن کشورها شده است.
این کارشناس مسائل سیاسی با بیان اینکه دولت روحانی در مرکز تحقیقات مجمع تشخیص مصلحت نظام سند حکومتی اقتصاد ایران را در قالب 800 صفحه بر اساس مکتب نئوکینزی نگارش کرده است، افزود: تا صفحه 782 این سند کلیگویی است و هشت صفحه آخر آن به سیاستهای اقتصادی ایران بر اساس مکتب نئوکینزی اشاره دارد.
مذاکرهکنندگان در پای میز مذاکره منافع ملی را فدا نکنند
وی با توصیه به دولت مبنی بر اینکه در پای میز مذاکره منافع ملی را فدا نکند، گفت: اگر آمریکاییها زورشان میرسید، ایران را تبدیل به سوریه میکردند و هرگز پای میز مذاکره نمیآمدند.
عباسی با اشاره به توان نیروهای اطلاعاتی، نظامی و انتظامی جمهوری اسلامی ایران، افزود: اگر تکفیریها میتوانستند در مرزهای شرقی ایران ایجاد ناامنی میکردند و به اقتدار نظام خدشه میرساندند.
وی دستگیری عبدالمالک ریگی را مشابه یک فیلم پلیسی دانست و گفت: این که ایران معاندان خود را در هوا شکار میکند، نشان از اقتدار و هوشیاری نیروهای نظامی و امنیتی این کشور دارد.
به دولتمردان آمریکا اعتمادی نیست/ اگر آمریکا چارهساز مشکلات بود فکری به حال اسرائیل میکرد
عباسی با بیان اینکه به دولتمردان آمریکا اعتمادی نیست، افزود: در حال حاضر تمدن غرب مانند یخ روی آسفالت تابستان در حال آب شدن است.
این استاد دانشگاه با تاکید بر اینکه در ایام گذشته و تا دیشب 13 نفر از مردم اسرائیل بر اثر مشکلات اقتصادی اقدام به خودسوزی و خودکشی کردهاند، تصریح کرد: مطمئن باشید اگر آمریکا چارهساز مشکلات اقتصادی بود، فکری به حال رژیم صهیونیستی میکرد.
وی خاطرنشان کرد: در شرایطی که آمریکا و اسرائیل بر اقتصاد دنیا و بانک جهانی احاطه و دسترسی دارند، نمیتوانند حتی مشکلات خود را حل و فصل کنند.
دولت روحانی فضای مذاکره را احساسی نکند
عباسی با بیان اینکه دولت روحانی نباید فضای مذاکره را احساسی کند و سطح انتظارات مردم را افزایش دهد، گفت: دولت نباید همه تخم مرغهایش را در سبد مذاکره بگذارد.
وی با اشاره به اینکه نباید کلید حل همه مشکلات را در مذاکره دید، خاطرنشان کرد: باید بخشی از مشکلات را از طریق مدیریت صحیح، بخشی دیگر را از طریق اقتصاد مقاومتی و یا مذاکره حل و فصل کرد.
این کارشناس مسائل سیاسی با اشاره به فرارسیدن روز عرفه گفت: برائت از مشرکان برای جمهوری اسلامی ایران یک اصل است و باید به آن پایبند بود.
وی با بیان اینکه در حال حاضر مراسم روز عرفه و برائت از مشرکان با مذاکرات هستهای ایران با 1+5 با هم مصادف شدهاند، خاطرنشان کرد: دولت مردان باید ضمن حفظ منافع ملی به اصل برائت از مشرکان نیز توجه داشته باشند.