
به گزارش مشرق به نقل از فارس، سردار محمدرضا نقدي در ديدار بسيجيان پايگاههاي مقاومت بسيج کرمانشاه در نشست همانديشي با بسيجيان در حسينيه بزرگ ثارالله اين شهر اظهار داشت: امروز دوره جهاد علمي بسيج است و اين بدين معني است که بسيجيها نمرهشان از همه بهتر است از اين رو نياز به اعطاي امتياز ويژه در خصوص راهيابي به مراکز آموزش عالي ندارند اما وظيفه داريم بسترهاي لازم را براي ارتقاي دانش و تحصيلات بسيجيان آماده کنيم.
وي افزود: هستههاي اصلي جريان بزرگ انقلاب اسلامي در جمهوري اسلامي ايران، پايگاههاي بسيج هستند و چون بسيج تشکلي منحصر به فرد و بينظير در همه دنياست و نمونه و نظيري ندارد بهترين پشتيبان نظام، ولايت و مردم است.
نقدي ادامه داد: پايگاههاي بسيج در واقع سلولهاي حياتي بسيج هستند و بايستي اين پايگاهها همواره مرکز تعالي و نور افشاني فرهنگي و معنوي در سراسر کشور باشند چراکه دشمن همواره به دنبال مقابله با فرهنگ اسلامي برگرفته از قيام عاشوراست، از اين رو نقش محوري پايگاههاي بسيج بايستي به عنوان مراکز تعالي جامعه به درستي ايفا شود.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين تاکيد کرد: براي اينکه بخواهيم به اهداف متعالي بسيج و نظام مقدس جمهوري اسلامي ايران برسيم نيازمند يک نظام تربيتي منظم هستيم و بايستي برنامهريزيهايي که در پايگاههاي بسيج اجرا ميشود منتهي به تعالي معنوي و روحي جوانان به منظور تربيت نيروهاي مورد نياز جامعه اسلامي شود.
سردار نقدي تاکيد کرد: بسيجيان و پايگاههاي مقاومت بسيج بايستي از نظر سياسي بصير، پرتوافشان اخلاق اسلامي و مرکز علماندوزي باشند و در بحث امر به معروف و نهي از منکر محور اجراي اين فريضه همراه با محبت و صميميت باشند زيرا برخورد سلبي از وظايف و تکاليف نيروي انتظامي است.
وي با اعلام مخالفت در اعطاي امتيازات ويژه به بسيجيان تصريح کرد: امروز دوره جهاد علمي بسيج است و اين بدين معني است که بسيجيها نمرهشان از همه بهتر است، از اين رو نياز به اعطاي امتياز ويژه در خصوص راهيابي به مراکز آموزش عالي ندارند اما وظيفه داريم بسترهاي لازم را براي ارتقاي دانش و تحصيلات بسيجيان آماده کنيم.
رئيس سازمان بسيج مستضعفين همچنين خواستار برقراري منظم جلسات و نشستهاي مختلف مسئولان با بسيجيان شد.