کد خبر 253061
تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۲ - ۲۱:۱۵

عضو هیئت رئیسه مجلس از تقدیر و تشکر رئیس مجلس از مواضع رئیس‌جمهور در سفر به نیویورک در نشست مشترک مجلس و دولت خبر داد.

به گزارش مشرق، ضرغام صادقی عضو هئیت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با فارس، به ارائه گزارشی از اولین نشست مشترک دولت یازدهم و مجلس که از ساعتی قبل در محل نهاد ریاست جمهوری آغاز شده است، پرداخت و اظهار داشت: قرار است در این جلسه فقط علی لاریجانی رئیس مجلس و حسن روحانی رئیس‌جمهور به سخنرانی بپردازند.
 
وی با بیان اینکه هم‌اکنون رئیس مجلس در حال سخنرانی است، گفت: آقای لاریجانی در سخنرانی خود از مواضع مقتدرانه رئیس‌جمهور در سفر به نیویورک تقدیر و تشکر کرد.
 
صادقی همچنین گفت: لاریجانی از افشاگری روحانی در نیویورک که خطر گروه‌های افراطی در عرصه بین‌المللی و سلفی را اعلام کرده بود، تشکر کرد.
 
اولین نشست مشترک مجلس و دولت همچنان در حال برگزاری است.
 
قرار است پس از اتمام این جلسه، نمایندگان مجلس در ضیافت شام رئیس‌جمهور شرکت کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس