کد خبر 252903
تاریخ انتشار: ۹ مهر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴

اوایل ماه جاری میلادی نیز تیم سازمان ملل در گزارش اولیه خود تایید کرد که استفاده از گاز اعصاب سارین در حمله 21 وت در حومه دمشق مورد استفاده انجام شده است.

به گزارش مشرق به نقل از جام، خبرگزارش فرانسه خبر داد که تیمی از سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی امروز (سه‌شنبه) با هدف انجام ماموریت انهدام زرادخانه تسلیحات شیمیایی سوریه وارد دمشق شد که با ورود این کارشناسان عملیات امحا و نابودی تسلیحات شیمیایی سوریه رسما آغاز می‌شود.

بنا بر این گزارش، تیمی متشکل از 20 بازرس از سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی مستقر در لاهه برای اجرای قطعنامه سازمان ملل در مورد از بین بردن تسلیحات شیمیایی سوریه وارد دمشق شد.

بنابر اعلام سازمان ظرف هفته‌های آتی نزدیک به 100 کارشناس دیگر برای تسریع این عملیات وارد سوریه خواهند شد.

این ماموریت برای پاکسازی سوریه از تسلیحات شیمیایی تا اواسط 2014 انجام می‌شود.

گمان می‌رود که این زرادخانه تسلیحات شیمیایی حاوی بیش از یک هزار تن گاز سارین، گاز خردل و سایر تسلیحات ممنوعه شیمیایی در 45 سایت در سراسر سوریه باشد.

اوایل ماه جاری میلادی نیز تیم سازمان ملل در گزارش اولیه خود تایید کرد که استفاده از گاز اعصاب سارین در حمله 21 وت در حومه دمشق مورد استفاده انجام شده است.

این تیم سازمان منع استفاده از تسلیحات شیمیایی روز دوشنبه پیش از سفر به سوریه به بیروت رسید. این تیم قادر نبود تا مستقیما به دمشق پرواز کند چرا که مسیر بین فرودگاه و دمشق شاهد درگیری‌هایی بود.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس