کد خبر 24989
تاریخ انتشار: ۲۸ دی ۱۳۸۹ - ۱۰:۳۲

سرپرست وزارت خارجه ايران نيمه شب گذشته با استقبال گرم وزيرخارجه ترکيه در منزل وي روبرو شد و بر تقويت روابط دوجانبه در راستاي حل مسائل منطقه تاکيد ورزيد.

به گزارش مشرق، مهر به نقل از روزنامه زمان ترکيه نوشت: "احمد داود اوغلو" پس از استقبال از "علي اکبر صالحي" سرپرست وزارت خارجه ايران که در منزل وزيرخارجه ترکيه در آنکارا صورت گرفت، اظهار داشت: روابط دو جانبه تهران- آنکارا در تقويت ثبات منطقه بسيار موثر است.

وزير خارجه ترکيه با اشاره به مذاکرات گروه 1+5 و ايران در استانبول که مقرر است در روز 20 ژانويه (30 ديماه) برگزار شود، اظهار داشت: ترکيه از نزديک پيگيري تحولات اين نشست خواهد بود.

داود اوغلو تاکيد کرد: ديدار با صالحي پيش زمينه ديدارهاي هيئت هاي ديگر دو کشور در راستاي افزايش و توسعه روابط دوجانبه خواهد بود.

وي با اشاره به حضور سرپرست وزارت خارجه ايران در زمان صدور بيانيه سه جانبه تهران، از تجربيات ديپلماتيک صالحي تمجيد کرد.

داوداوغلو در ادامه با اشاره به گرمي روابط ايران و ترکيه از اين ديدار صالحي به عنوان "ديپلماسي نيمه شب" ياد کرد و افزود: از پذيرايي ايشان در منزلم بسيار خرسند هستم.

در ادامه اين ديدار صالحي با اشاره به روابط تاريخي و مستحکم ايران و ترکيه، حضور کشورهايي همچون عربستان و سوريه در راستاي تقويت ثبات منطقه موثر دانست.

وي با اشاره به تنشهاي سياسي اخير در لبنان تاکيد کرد: مشکل اخير در لبنان با هوشياري و تفاهم جريانهاي داخلي قابل حل است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس