کد خبر 246511
تاریخ انتشار: ۱۴ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۶:۳۲

فرمانده نیروی انتظامی از روند نزولی جرایم جنایی در کشور خبر داد.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، سردار اسماعیل احمدی مقدم در حاشیه صبحگاه فرماندهی انتظامی استان آذربایجان غربی و در جمع خبرنگاران گفت: جرائمی همچون قتل، سرقت مسلحانه، آدم ربائی، گروگانگیری، راهبندی، کمین و ترور از جمله جرائمی هستند که در دهه گذشته همواره روند نزولی داشته و کاهش این روند در سال جاری نیز ملموس است.

وی در ادامه از روند افزایشی سرقت داخل اتومبیل در کشور خبر داد و اضافه کرد: با اینکه ارزش ریالی این نوع سرقت در حد پائینی قرار دارد اما ریشه اصلی آن افزایش قیمت مواد مخدر و عدم توانایی افراد معتاد در تهیه مواد مخدر است که باید کنترل و مهار شود.

فرمانده ناجا با بیان اینکه هر معتاد روزانه نزدیک به 300 هزار ریال برای اعتیاد خود خرج می کند که این امر آنان را به سمت سرقت های خرد سوق می دهد، گفت: سرقت و اعتیاد ارتباط دوسویه بسیاری با هم دارند که امیدواریم در ترکیب جدید دولت و ستاد مبارزه با موادمخدر چاره ای برای این امر اندیشیده شود.

وی به توجه ویژه دولت نسبت به اختصاص بودجه مناسب برای نیروی انتظامی تاکید کرد و گفت: در صورت تحقق این امر و همچنین افزایش همراهی و مشارکت مردمی با پلیس شاهد کاهش فاصله نیازها و امکانات نیروی انتظامی و بهبود بیش از پیش وضعیت حاکم خواهیم بود.

فرمانده نیروی انتظامی با اشاره به عزم قاطع پلیس در مقابله با سوداگران مرگ خاطرنشان کرد: ریشه کنی این بلای خانمانسوز که عامل وقوع بسیاری از جرایم در جامعه است، عزمی همگانی و ملی می طلبد که خوشبختانه با هماهنگی های مناسب بین دستگاه های امنیتی ،انتظامی و قضایی روز به روز شاهد کاهش جرایم در کشور هستیم.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس