
به گزارش مشرق به نقل از فارس، حجتالاسلام محمدتقي رهبر نماينده مردم اصفهان و رئيس مجمع نمايندگان روحاني مجلس شوراي اسلامي ظهر امروز يکشنبه با حضور در جمع خبرنگاران طي سخناني ضمن اعتراض به نمايش تئاتر هدا گابلر گفت: نمايندگان در حال جمعآوري امضاء براي تذکر به وزير ارشاد هستند، ما ابتدا تذکر ميدهيم که اين تذکر در جلسه بعدي خطاب به وزير قرائت خواهد شد.
وي افزود: اگر پاسخ مناسب و قانعکننده از سوي وزير ارشاد دريافت نکنيم به مرحله سؤال و استيضاح وزير ميرسيم.
رئيس مجمع نمايندگان روحاني مجلس تصريح کرد: گرفتاري مردم نان و آب است نه عياشي و بوالهوسي، مردم تفريح سالم نياز دارند لذا ميتوان تفريحاتي همچون تئاتر و کوهنوردي را سالمسازي کرد.
رهبر اضافه کرد: با وضع موجود ما به سمت برخورد جدي با مسئولان فرهنگي کشور ميرويم. "آيا بر نمايش تئاتر هدا گابلر نظارتي وجود داشت و اگر نظارت وجود داشته چرا چنين اتفاقاتي رخ ميدهد. "
وي خاطرنشان کرد: در نمايشگاههايي که در مصلي تهران برگزار ميشود معمولا افرادي با ظاهري بيبند و بار در حاليکه بالاي سرشان آيات قرآن است وارد نمايشگاه ميشوند؛ در مسائل فتنه سال گذشته در حاليکه ذهنها متوجه مسئله فتنه شده بود جلوي گشت نيروي انتظامي گرفته شد و در حال حاضر هم وزراي ارشاد در کشور هيچ کدام پاسخگو نيستند.
نماينده مردم اصفهان در مجلس در ادامه اظهار داشت: ما به عنوان نمايندگاني که نان اسلام را خوردهايم مسئول دفاع از اسلام هستيم.
رهبر در پايان اظهار داشت: البته از طرفي اجراي قانون هدفمند کردن يارانه، ايجاد اشتغال و اقدامات مثبت ديگر انجام ميشود و از طرف ديگر اظهارات رئيس دفتر رئيس جمهور را داريم که هر روز دستهگلي به آب ميدهد و مثل بت هم پرستيده ميشود