کد خبر 2456
تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۹:۰۲

اسفنديار رحيم مشايي مهمان گفتگوي ويژه‌ خبر شبکه 2 بود تا درباره دومين همايش ايرانيان خارج از کشور صحبت کند تا شبهات بسيار زياد پيرامون اين همايش را جواب بدهد.

به گزارش مشرق به نقل از خبرنامه دانشجويان ايران، حضور مشايي در اين برنامه با توجه به اظهارات گوناگون صورت گرفته عليه همايشي که مشايي دست اندکار آن بوده است زياد عجيب نبود ولي رفتار مجري برنامه که سابقه طولاني در اجراي برنامه چالشي سياسي دارد بسيار جالب توجه بود.
"مرتضي حيدري" که سال ها وظيفه اجراي گفت و گوهاي رودرروي چالشي سياسي اقتصادي اجتماعي و حتي فرهنگي دارد مانند يک مخاطب خوب تلويزيون که آرام و بي سر وصدا به حرف مهمان برنامه گوش مي کند برنامه را به اتمام رساند.
مشايي تقريبا در طول 45 دقيقه صحبت هايش بدون وقفه حرف زد و حيدري اصلا به برخي ادعاهاي قابل چالش مشايي کاري نداشت.
حيدري نه تنها تا پايان با روي خندان به مشايي نگاه مي کرد و سوالات جدي از وي نپرسيد بلکه برخي اظهارات مشايي مانند اينکه "هم اکنون هرکسي حق دارد از کشور خارج شود چون ما عقب هستيم" و يا موارد مشابه را به شدت تاييد مي کرد.
مرتضي حيدري سابقه ي درخشاني در همراهي با منويات مشايي دارد، وي در آخرين مصاحبه تلويزيوني رئيس جمهور محمود احمدي نژاد به صورت آشکاري سوال مورد توافق مشايي را از رئيس جمهور پرسيد تا احمدي نژاد چاره اي جز حمله به طرح عفاف و حجاب نداشته باشد.
حيدري در آن برنامه مسئله دروغ گشت نسبت و برخورد با هر دختر و پسري در خيابان را مطرح کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس