کد خبر 244273
تاریخ انتشار: ۵ شهریور ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۴

یک متخصص مغز و اعصاب گفت: سینامالدئید و اپیکاتشین دو ترکیب موجود در دارچین هستند که برای مقابله با آلزایمر مفید است.

به گزارش مشرق به نقل از ایسنا، دکتر محمد ابراهیم رسولی گفت: اخیرا دانشمندان ترکیباتی در دارچین کشف کرده‌اند که بالقوه دارای توان پیشگیری از آلزایمر است.

وی با اشاره به تحقیقات انجام شده در دانشگاه کالیفرنیا گفت: ترکیبات موجود در دارچین، دارای تاثیراتی سودمند در تعدیل پاتوژنز بیماری آلزایمر دارد.

دکتر رسولی با بیان اینکه آلزایمر شایع ترین شکل زوال عقل است، گفت: این بیماری در اثر از بین رفتن و تحلیل سلول‌های عصبی ایجاد می‌شود. این بیماری دارای سیر پیشرونده بوده، ولی هنوز راه علاجی برای آن پیدا نشده و علت اصلی آن ناشناخته است.

این متخصص مغز و اعصاب گفت: سینامالدئید و اپیکاتشین دو ترکیب موجود در دارچین هستند که برای مقابله با آلزایمر مفید است، این ترکیبات از ایجاد تغییرات در سلول های عصبی پیشگیری می کند.

وی گفت: سینامالدئید موجود در دارچین از انباشته شدن پروتئین های از بین برنده سلول‌ها ممانعت می‌کنند و مانع از ایجاد صدمات اکسیداتیو به سلول می شوند.

دکتر رسولی در ادامه افزود: افزایش تولید پراکسیدها و رادیکال‌های آزاد موجب صدمات اکسیداتیو سلولی می‌شوند ولی اپیکاتشین موجود در دارچین به عنوان یکی از آنتی اکسیدان های قوی، اکسیداسیون سلولی را فعال کرده و مانع از تخریب سلول‌های عصبی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه رابطه شدیدی میان دیابت نوع دو و میزان بروز آلزایمر وجود دارد، گفت: مصرف دارچین در تنظیم گلوکز خون و سایر مشکلات مرتبط با آن بسیار سودمند است.

این متخصص مغز و اعصاب خاطرنشان کرد: به رغم سودمند بودن مصرف دارچین، پژوهشگران در مورد مصرف بیش از اندازه دارچین در آشپزی هشدار داده‌اند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس