کد خبر 24291
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۸۹ - ۱۵:۵۰

يک مختصص تغذيه گفت: شنبليله موجب کاهش قند خون و کاهش کلسترول خون و افزايش شير مادران شيرده مي‌شود.

به گزارش مشرق، مرتضي صفوي در گفت‌وگو با فارس افزود: شنبليله يکي از سبزي‌هايي است که از ارزش‌ غذايي بالاي برخوردار است.

وي گفت: از برگ دانه شنبليله استفاده مي‌شود و داراي موسيلاژ، رزين، مواد صمغي است.

اين متخصص تغذيه افزود: شنبليله خواص زيادي دارد که مي‌توان به کاهنده قند خون، قابض، نرم‌کننده سينه، مقوي معده، قاعده‌آور، ادرار آور و افزايش دهنده شير مادر اشاره کرد.

صفوي گفت:‌ از ديگر خواص شنبليله مي‌توان به پايين‌آورنده کلسترول خون، تقويت قواي جنسي و خلط‌ آور اشاره کرد و استفاده زياد از شنبليله مي‌تواند سمي باشد و زنان باردار نبايد از آن استفاده کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس