
به گزارش مشرق، مرتضي صفوي در گفتوگو با فارس افزود: شنبليله يکي از سبزيهايي است که از ارزش غذايي بالاي برخوردار است.
وي گفت: از برگ دانه شنبليله استفاده ميشود و داراي موسيلاژ، رزين، مواد صمغي است.
اين متخصص تغذيه افزود: شنبليله خواص زيادي دارد که ميتوان به کاهنده قند خون، قابض، نرمکننده سينه، مقوي معده، قاعدهآور، ادرار آور و افزايش دهنده شير مادر اشاره کرد.
صفوي گفت: از ديگر خواص شنبليله ميتوان به پايينآورنده کلسترول خون، تقويت قواي جنسي و خلط آور اشاره کرد و استفاده زياد از شنبليله ميتواند سمي باشد و زنان باردار نبايد از آن استفاده کنند.