وی انجماد و رفع انجمادهای پیاپی این ظروف را زیانبار دانست و افزود: دمای مناسبی که به بطریها آسیب نمیزند، دمای طبیعی یخچال بین صفر تا چهار درجه است اما اگر به دفعات منجمد شود، در گرما ذوب شود ممکن است به دیوار پلیمری آن آسیب وارد شود و سلامتی بطریها را از بین ببرد.
حسینی تاکید کرد: بطریهای بستهبندی آب معدنی برای یک بار مصرف طراحی شده و استفاده در دفعات مختلف به هیچ عنوان توصیه نمیشود چرا که ممکن است میکروارگانیسمهایی به دیواره ظرف چسبیده باشد که با شستشوی معمول از بین نروند.
معاون پژوهشی انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی کشور در پایان گفت: نوع موادی که پس از مصرف اولیه در بطریهای آب معدنی استفاده میکنند نیز بسیار اهمیت ادارد و باید برای موادی از آن استفاده کرد که خنثی باشد. اگر مواد اسیدی و یا بازی با تاثیر بالا را به داخل این ظروف بریزیم، آن مواد را دچار آلودگی میکند.