کد خبر 236697
تاریخ انتشار: ۸ مرداد ۱۳۹۲ - ۲۰:۵۳

نماینده ویژه حسن روحانی برای پیگیری امور انتقالی از دولت دهم به یازدهم، از عملکرد روزهای اخیر دولت دهم مبنی بر تصویب و اجرای عجولانه برخی تصمیمات انتقاد کرد.

به گزارش مشرق، اکبر ترکان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به نامه درخواست محمود احمدی‌نژاد در سال 84 از دولت هشتم مبنی بر ضرورتِ انجام نشدن برخی کارها در دوره انتقالی، از وی و دولت دهم خواست تا به محتوای آن نامه متعهد باشد.

وی یادآور شد: در دوره مشابه این دوره انتقالی بین دو دولت، در سال 84 آقای احمدی‌نژاد نامه‌ای را در 17 بند صادر کرده و در آن خواسته بود که آقای خاتمی به عنوان رییس دولت هشتم برخی کارها را انجام ندهد تا دولت جدید مستقر شود.

ترکان ادامه داد: در آن نامه خواسته شده بود که از نقل و انتقال، استخدام و مامور کردن پرسنل، خرید و فروش دارایی‌ها، بستن قراردادهای جدید و موضوعات تعهدآور در دولت هشتم پرهیز شود و ما انتظار داریم که دولت فعلی (دولت دهم) نیز همان نامه احمدی‌نژاد به خاتمی را در دستور کار خود قرار دهد و به آن متعهد باشد و همان کارهایی که انتظار داشتند آقای خاتمی در دوره انتقالی دولت هشتم به نهم انجام ندهد، خودشان امروز رعایت کنند و انجام ندهند.

نماینده ویژه حسن روحانی برای پیگیری امور انتقالی از دولت دهم به یازدهم با بیان اینکه "ما می‌خواهیم آقای احمدی‌نژاد و دولت دهم به درخواستی که خودشان هشت سال قبل داشتند متعهد باشند و خواسته بیشتری نداریم"، گفت: اخبار موثقی وجود دارد که این پایبندی، رعایت نمی‌شود؛ مثلا در برخی دستگاه‌ها و ارگان‌ها به سرعت مشغول استخدام و جذب نیروها بصورت عجولانه هستند و این جریان به شکل سیل‌آسا ادامه دارد و این کارها به هیچ‌وجه اخلاقی نیست.

وی در ادامه اظهار کرد: مگر قرار نبود افراد بدون بلیط برگردند؟! اینها دارند استخدام و انتقال بی‌بلیط‌ها را قطعی می‌کنند و این اصلا مناسب نیست. قرار بود نقل و انتقال اموال صورت نگیرد ولی این کار بصورت گسترده در حال انجام است.

ترکان با انتقاد از بسته شدن برخی قراردادها در دوره انتقال دولت دهم به یازدهم، تصریح کرد: نمی‌گوییم این قراردادها خوب است یا بد است بلکه حرف ما این است که اجازه دهند دولت بعد این قراردادهای جدید را بررسی کند. چه عجله و اصراری وجود دارد که در روزهای پایانی دولت فعلی قراردادهای میلیاردی بسته شود؟ این‌ها برای دولت بعد زحمت درست می‌کند.

نماینده حسن روحانی برای پیگیری امور انتقالی به دولت یازدهم همچنین تاکید کرد: تمام تعهداتی که بدین ترتیب برای دولت بعدی ایجاد می‌شود، در ابتدای کار دولت یازدهم به دقت بررسی می‌شود و هرکدام از آنها که به مصلحت و بر اساس قانون و ضوابط و متناسب با زمان اقدام نباشد، کأن لم یکن خواهد شد.

وی با اشاره به واکنش نماینده دولت دهم در دوره انتقالی به این درخواست‌ها و تذکرات گفت: ما این موارد را به دولت فعلی منعکس کرده‌ایم و نماینده آن‌ها یعنی آقای بقایی به برخی از آن‌ها عمل کرده است ولی به نظر می‌آید که کار از دست ایشان هم خارج شده است. چندبار ایشان جلوی خود من زنگ زده و اقدام کرده است ولی به نظر می‌سد که تاثیری نداشته است و عده‌ای کار خود را انجام می‌دهند.

ترکان در پایان درباره انگیزه‌های این قبیل اقدامات دولت فعلی اظهار کرد: نمی‌دانم چه انگیزه‌ و دلیلی برای این همه عجله وجود دارد و به همین خاطر هم هست که در ابتدای کار دولت یازدهم باید تمام این موارد را به دقت بررسی کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 3
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • اریا ۲۱:۵۰ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۸
    0 0
    یعنی چی بی بلیط ها ؟؟؟ من سی سال سن دارم فوق لیسانسم پارسال بعد مدتها در ازمون استخدامی استانداری قبول شدم در مصاحبه قبول شدم در فروردین امسال بهم خبر دادن مدارکم برای گزینش بهشون تحویل بدم و دیگه خبری نشد اگر قراره استخدام امثال من لغو بشه که وای به حال این دولت
  • ۱۰:۰۸ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    افراد بدون بليط حداقل به امثال من كه بالاي 10 سال سابقه كار در يك دستگاه داريم گفته نميشه!! و اميدوارم بررسيها باعث از بين رفتن حق من و امثال من كه گاهاً با سابقه 20 سال خدمت هنوز قراردادي هستند پايمال نشه. جذب قرارداديهايي با سابقه بالا نه تنها براي دولت بار مالي نداره بلكه از يك سري سوء استفاده ها به نام پرسنل قراردادي جلوگيري مي‌شه.
  • ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۲/۰۵/۰۹
    0 0
    احکام عجیب و غریبی که اخیرا برای آموزش و پرورشی ها صادر شده از این جمله است. در این احکام برای تمامی کارکنان آموزش و پرورش بدون هیچ دلیلی مبلغ 70 تا 100 هزار تومان افزایش حقوق به عهده دولت بعد گذاشته شده است! که با توجه به خالی بودن خزانه می تواند مساله ساز باشد

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس